Bygvangen 1, Boeslum, 8400 Ebeltoft

DEJLIG GRUND BELIGGENDE TÆT PÅ NATUR OG BY

Grunden er placeret i et område med mange små stier, som fører ud i den skønneste natur, og det ligger side om side med både villaer og sommerhuse. Grunden ligger i gåafstand fra stemningsfulde Ebeltoft by, hvor der er et bredt udvalg af caféer og restauranter, og om sommeren er her ofte musik og underholdning.

Kun 2,5 km væk fra Bygvangen finder I også gode handlemuligheder såsom ALDI, føtex og Kvickly. Boeslum Strand ligger også i nærheden, så der er også god mulighed for en kold dukkert på en varm sommerdag.
Men det er ikke kun Ebeltoft by, der ligger lige om hjørnet. Også bylivet i Århus ligger også inden for relativt kort afstand. På lige omkring 50 minutter i bil, vil I nå Jyllands hovedstad!

Nybyggeri skal opfylde kravene til helårshuse, men kan benyttes som fritidsbolig. Området er omfattet af kommuneplan 1.1.B18 Boligområde nord for Boeslumvej og lokalplan nr. 171.

Lyder dette som noget for jer? Kontakt os på tlf. 86 34 43 00 allerede i dag!

Fakta:
Kloak: Der er betalt tilslutningsafgift.
El: Tilslutningsafgiften til el er anslået til kr. 25.500 incl. stikledning i takstblad for NRGi 2020.
Vand: Der er betalt tilslutningsafgift.
Varme: Pris afhænger af valg af varmekilde.

Ovennævnte tilslutningsoplysninger skal ses som en indikation for prisniveauet, og køber opfordres til selv at undersøge den nøjagtige udgift til tilslutning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.