Brokhøjvej 5B, Boeslum, 8400 Ebeltoft

BYGGEGRUND BELIGGENDE I HYGGELIGE BOESLUM

Her får I mulighed for at erhverve en helårsgrund på 713 m2 med mulighed for at bygge det hus, I går og drømmer om.

Grunden er beliggende i landzone og er omfattet af kommuneplanen 1.10.BE1 Blandet bolig og erhverv, Boeslum vedr. bebyggelse.

Kommuneplanen angiver, at bebyggelsesprocenten ikke må overstige 30% beregnet ud fra den enkelte ejendom. Bygningen kan opføres i op til 2 etager, såfremt den øverste etage er en udnyttet tagetage med symmetrisk sadeltag.

Ny bebyggelse skal placeres i forhold til vej, til sikring af eksisterende slyngende gadeforløb, og ligeledes skal bebyggelsen tilpasses det eksisterende bymiljø, den stedlige byggestil samt den omkringliggende bebyggelse og landskab.

Tilslutningsafgift til vand og kloak er betalt. Tilslutningsafgifter til el skal betales af køber.

Boeslum er en dejlig landsby med eget forsamlingshus og godt naboskab, og fra grunden er der knap 2 kilometer til stranden. Her kan I gå lange ture året rundt, eller slappe af i sandet på en varm sommerdag, mens børnene bygger sandslot og leger i vandkanten.

Der er kun fem minutters kørsel til Ebeltoft by, så I vil have den luksus at bo tæt på smuk natur samtidigt med, at byen også er inden for rækkevidde. En cykelsti leder ind til Ebeltoft, der har alt, hvad I får brug for i hverdagen af skole, daginstitution og indkøbsmuligheder, og dertil kan I gå på opdagelse i byens butikker, spisesteder og kulturelle tilbud.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.