Sivsangervej 8, Fuglslev, 8400 Ebeltoft

FRITIDSGRUND BELIGGENDE I NATURSKØNNE OMGIVELSER

Drømmer du om at bygge dit eget sommerhus, så har du muligheden nu.

Sommerhusgrunden er plan og med en del bevoksning.

På denne 1.202 m2 grund er der mulighed for at bygge det hus, du går og drømmer om og skabe din helt egen feriebase.

Grunden er omfattet af kommuneplanen 8.13.S52 Sommerhusområde ved Øksenmølle vedr. bebyggelse.

Kommuneplanen angiver, at bebyggelsesprocenten ikke må overstige 15% af grundens størrelse og maks. bebyggelse 180 m2 boligareal.

Det kan oplyses, at der for grunden er betalt tilslutningsbidrag til vand.

Sommerhusområdet Fuglslev er et naturskønt område med rig mulighed for mange spændende ture på gåben, i løb eller på cykel. Til mountainbikers findes et stort areal til fri kørsel.

Indkøbsmuligheder kan findes i Tirstrup, som er beliggende ca. 3 km. fra grunden, og som et stort plus, er man beliggende lige i nærheden af Ree Park Safari, hvor der er garanti for mange gode naturoplevelser med hele familien. Dette gør sig også gældende for besøg til Djurslands største sø, nemlig Stubbe Sø, hvor man, i dette beskyttede naturområde, kan se mange forskellige og spændende fugle.

Bliver man tillokket af bylivet, er der kun 15 min til charmerende Ebeltoft. Denne dejlige by på Syddjurs har masser at byde på - det er eksempelvis her Fregatten Jylland hører til. Dette historiske element bliver kun understreget af smalle brostenslagte gader samt bindingsværkshuse, der kun pynter på billedet af kystbyen. Om du er til hyggelig by eller vidunderlig natur, er dette altså et ferieparadis.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.