Møllesvinget 4B, 8400 Ebeltoft

FANTASTISK BYGGEGRUND MED SKØN UDSIGT

På Møllesvinget 4B får du nu en enestående mulighed for at gøre byggeprojektet til virkelighed. Helt for enden af vejen venter denne pragtfulde helårs/fritids byggegrund på 989 m2, hvor du og familien kan skabe drømmeboligen og samtidig få et virkelig flot view over Ebeltoft by fra den skrånende havegrund i solen.

På grunden er det tilladt at opføre et hus på halvanden etage med kælder. Der er ingen lokalplan, men det er bestemt, at taget skal være rød tegl, så det passer ind med den øvrige del af nabolaget. Ellers har man ganske frie rammer og kan således sagtens etablere en skøn familievilla af god størrelse og stadig have masser af grøn havegrund i overskud til at boltre sig på, plante smukke blomsterbede og anlægge terrassemiljø. Grunden ligger sådan, at man har sol det meste af dagen, som kan nydes til synet af Ebeltoft Vig i horisonten. Med beliggenhed højt i terrænet er der kig til både land, vand og by.

Ja, denne adresse emmer af stemning og idyl på alle fronter. Noget af det mest charmerende er fx, at den gamle Ebeltoft Mølle, også navngivet Marie Mølle, bliver jeres nabo og derudover rejser sig som en slags maskot på vejen, der netop er navngivet Møllesvinget. Møllen bruges til sommerhusudlejning, og på den måde får man glæde af at fornemme Ebeltofts til tider helt særlige feriestemning, selvom man bor stille og roligt tilbagetrukket fra trafik og bymidte.

Alligevel får man adresse ganske centralt. På få øjeblikke kan man gå rundt på byens brostensbelagte, smalle gader med de skæve gamle huse og gå på indkøb, følge børnene i skole og institution eller til sport, eller slet og ret nyde havnebyens feriestemning og smukke seværdigheder, der bl.a. byder på gode restauranter, Fregatten Jylland, Glasmuseet, golfbane og selvfølgelig de nærtliggende Mols Bjerge i Nationalparken, som er en sand naturperle i området.

Kort og godt kan man altså her opføre ønskevillaen i fantastiske omgivelser.

Her følger lidt praktisk og faktuel info om grunden:

- Syddjurs Kommune skal godkende byggeprojektet
- Der er fremført fjernvarme
- Der er fremført vand (tilslutningsafgift anslået: 25.000 kr. uden stikledningsbidrag i takstbad for Djurs Vand i 2020)
- Der er fremført el (tilslutningsafgift anslået til 25.500 kr. inkl. stikledning i taksblad NRGi for 2020)
- Der er fremført kloak (tilslutningsafgift er betalt)
- Der er udført to geotekniske boringer
- Der er oprettet en grundejerforening for Møllestien (med fire medlemmer)
- Der er ikke opkrævet medlemsgebyr de sidste tre år

Ovennævnte tilslutningsoplysninger skal ses som en indikation for prisniveauet, og
køber opfordres til selv at undersøge den nøjagtige udgift til tilslutning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.