Bavnehøjvej 6, Holme, 8400 Ebeltoft

NYDELIG LANDEJENDOM MED ET VÆLD AF MULIGHEDER

EJENDOM
Ejendommen, der er et tidligere landbrug, tager sig flot ud her på Bavnehøjvej. Der er tale om en smuk ejendom, hvor hovedhusets gule mursten og røde tegl pryder billedet til højre, mens to udbygninger tager sig pænt ud i hvidt. Mellem bygningerne dannes en fin gårdsplads, hvor bilen kan parkeres bag de grønne hække eller i én af de 4 garager.

Døren til hovedhuset åbner op for 144 kvadratmeter samt ti kvadratmeter kælder, som med fordel også kan indrettes som vinkælder og en tagetage, der i dag ikke er udnyttet, men som giver mange muligheder. Det kan I som ny ejer helt selv bestemme.

I husets ene ende finder I værelsesafdelingen, der består af to badeværelser samt to værelser, hvoraf det ene er med walk-in og eget bad.

Husets opholdsrum befinder sig på den anden side af entréen, hvor den hvidmalede trappe snor sig. Et dejligt køkken-alrum giver plads til et elegant køkken i landlig stil side om side med spisebordet, hvorfra middagen kan nydes i skæret fra aftensolen.

Afslutningsvis giver en stor stue masser af indretningsmuligheder, mens bryggerset rummer plads til alt det praktiske.

I vil opdage, at det er et hus, der er blevet passet og plejet. Huset har fået en gennemgående renovering i 2006, og taget på hovedhuset er skiftet i 2024. Smukt og hvidmalet træværk er gennemgående, og præsenterer sig blandt andet omkring de franske døre mellem opholdsrummene og rundt om de sprossede vinduer.

Ejendommen opvarmes med jordvarme, og i hele stueetagen er der gulvvarme, og ligeledes byder ejendommen på centralstøvsuger og solceller fra 2012.

Rummenes gode størrelser samt det lyse indre giver en følelse af velvære og hverdagsluksus, mens de elegante detaljer i klassisk stil danner en rød tråd fra start til slut.

Foruden hovedhuset byder den 36.158 kvadratmeter store matrikel på to længer med udbygninger, hvor I finder stald, garage og flere udhuse.

Grundet de mange bygninger samt matriklens fantastiske størrelse, er her et utal af muligheder for at indfri alle jeres boligdrømme.

Tag for eksempel hovedhusets uudnyttede tagetage i brug og indret jer med ekstra rum, eller omdan udbygningerne til for eksempel værksted, hobbyrum til maling og keramik, gårdbutik eller masser af opbevaring. I kan også bibeholde stalden, for med så meget jord, er her fin plads til både hest og høne, mens der med fordel kan etableres en skøn blomsterhave i forlængelse af hovedhuset.

Ejendommen byder på flere muligheder, idet noget af grunden er udlagt til sommerhusgrunde. Der er pt. tale om 4 sommerhusgrunde på den anden side af Bavnehøjvej overfor huset. Syddjurs Kommune er på nuværende tidspunkt i proces med at få udarbejdet en Lokalplan for området.

BELIGGENHED
Hele denne herlighed er beliggende i et lille bebyggelsesområde nord for Ebeltoft. Her ligger I ud til Djurslands kyst, trygt mellem grønne marker til den ene side og Kattegats blå bølger til den anden. Naturoplevelser er der rigeligt af; en fire minutters cykeltur tager jer til Holme Strand, mens der fire kilometer væk venter dejlige skovområder omkring Dråby Sø.

Ligeledes kan man i området få fornøjelsen af at opleve "Havmøllen", som er et opblomstrende sted i form af kultur- og foreningsliv, der tilbyder udlejning af selskabslokale, et sted hvor lokale kan mødes og meget mere.

Ebeltoft Gårdbryggeri finder I også ca. 4 km. fra ejendommen, hvor god stemning er på sit højeste.

Dråby og Ebeltoft byder på skole, pasningstilbud, supermarkeder og spisesteder - og så tager det kun et kvarters tid at komme dertil. Ydermere kan I nyde en skøn kop kaffe på Ebeltoft Havn, hvor tiden også kan gå med bådkig.

Kræver storbyen jeres opmærksomhed, kan I glæde jer over at have under en times kørsel til henholdsvis Aarhus og Randers, mens færgen tager jer fra Ebeltoft til Sjællands Odde på 60 minutter.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.