Ny Lufthavnsvej 6, Tåstrup, 8410 Rønde

MULIGHEDSRIG LANDEJENDOM MED ET MODERNE TOUCH

EJENDOM
Vi har fornøjelsen af at byde jer velkommen til denne nydelige ejendom kaldet Thomaskær, som er en landbrugsejendom med knap 5 hektar jord og 10 hektar skov. De heldige ejere får glæde af langt til naboer og jagtegnet jord, der lægger op til, at I kan udnytte grunden til lige det, I ønsker. Ejendommen er oplagt til børnefamilien, de jagtinteresserede eller jer, der blot ønsker god plads og måske egen virksomhed. Drømmer du om heste, er der her også gode muligheder til dig, der kan se potentialet og se, hvad det kan blive til. Velkommen til.

Adressen er omsluttet af smukke og frodige arealer, der kommer til at danne ramme om jeres hverdag, så træd gerne nærmere og kast et blik på jeres nye tilværelse.

Ejendommen fordeler sig over 5 bygninger med bl.a. et hovedhus, en erhvervsbygning og en gammel staldbygning, hvor en fin gårdsplads samler disse enheder. Ejendommen varmes op med pillefyr og fremtræder moderne med flotte gulve og praktiske såvel som lyse rum, og vi begynder i hovedhuset i det lækre Invita køkken, som er opført med kig til en møblerbar spiseafdeling, hvor familiesamværet kan tage plads.

Hele stuehuset er sat i stand og er med gulvvarme i hele stueetagen. Som et plus er der mulighed for el-gulvvarme på badeværelset, som kan benyttes uden for fyringssæsonen. I 2019 blev både badeværelset og bryggerset renoveret, hvor I finder vaskefaciliteter og plads til overtøj. Overetagen fik den store tur i 2020 og resten af huset blev opdateret i 2021, hvor sælger også fik etableret et Genvex anlæg, som sørger for et dejligt indeklima, og det kan også oplyses, at der er fibernet på ejendommen. Sælger har ligeledes fået installeret intelligent smartbelysning "Philips Hue", som kan styres via fjernbetjening eller app, som I får glæde af i både køkken og stue.

1. salen byder i dag på et stort repos og et værelse, hvor der tilmed er mulighed for at etablere endnu et værelse ovenpå, og ligeledes er der blevet gjort klart til installationer, såfremt man ønsker et ekstra toilet. Her har man også et skønt lysindfald.

Indretningen er stilren og taler direkte til de kvalitetsbevidste købere, der drømmer om en bolig, som forener æstetik med funktionalitet, for her kan store såvel som små medlemmer af husstanden etablere sig i komfortable rammer. Ejendommen har en behagelig stemning og et skønt lysindfald.

Den nuværende ejer har i 2008 fået etableret en velfungerende erhvervsbygning med gulvvarme i fyrrum, dobbeltgarage og en 1. sal med endnu et Invita køkken, badeværelse og mulighed for kontor- eller hobbyrum. Til denne bygning har man også en stor hal med plads til maskiner, som er isoleret i både loft og gulv. Her er tale om en mulighedsrig bygning med masser af potentiale.

En oplagt base til ingeniøren, kunstneren eller arkitekten?

Udendøre har man ligeså mange muligheder, og man har bl.a. en skøn sydvendt terrasse med drivhus og plads til havemøblerne.

BELIGGENHED
Vidtstrakte landskaber omkranser ejendommen og bliver udgangspunktet for jeres hverdag, så I kan derfor allerede nu vænne jer til den ro, som omslutter jeres kommende hjem. Tæt på ejendommen har man skøn natur, hvor skoven byder på en dejlig blanding af forskellige træsorter, der lokker mange forskellige dyrearter helt tæt på huset. Søen tæt på giver liv til både ænder, gæs og blishøns samt drikkemuligheder for områdets andre dyr.

Med så dejlig en placering får I mulighed for at kombinere dansk idyl med et livligt byliv, da I bosætter jer knap 5 min. i bil fra byen Feldballe, som byder på en købmand, "Simons Brød" samt Feldballe Friskole, som også har et børnehus tilknyttet. Et kvarter væk i bil kan I nå Rønde og Ebeltoft, der rummer alt fra indkøbsbutikker og specialforretninger til aktiviteter og kultur. Endvidere er der ikke langt til lufthavnen. Der er gode busforbindelser fra Tåstrup, som er beliggende knap 3 min. i bil fra huset, til både Rønde, Ebeltoft og Aarhus.

Hvad mere kunne man ønske sig?

Vi ser frem til at byde jer velkommen hjem.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.