Midtvangen 8, 8400 Ebeltoft

CHARMERENDE HELÅRSBOLIG MED HAVUDSIGT

EJENDOM
Hvad end I søger et dejligt refugium til årets ferier og forlængede weekender eller er på udkig efter et pragtfuldt helårshus, hvor I kan leve og udleve drømme tæt på byzonen og naturen, står denne ejendom på Midtvangen 8 klar til at opfylde jeres ønsker.

Ejendommen er nemlig godkendt som helårsbolig, hvorfor den kan tages i brug alle sæsoner - som almindeligt hus såvel som til fritidshus.

Det unikke ved denne bolig er uden tvivl dens fantastiske placering, som sørger for, at der er den smukkeste havudsigt fra flere steder i ejendommen - både ude og inde. Denne kvalitet er helt enestående og giver masser af energi og glæde i hverdagen.

Boligens indretning breder sig over to etager. I stueniveau løber det dejlige, lyse køkken-alrum med al opmærksomheden, hvilket især skyldes viewet over landskabet fra den østvendte udsigtsterrasse. Rummet er også bare flot i sig selv med et køkken, der står opført med hvide skabselementer og en massiv træbordplade som en varm kontrast hertil. Alrummet har også en centralt placeret brændeovn, som virkelig tænder op i hyggen.

I hjørnet er der åbent til et disponibelt areal, mens skabsgangen leder hen til et gæstetoilet og mindre værelse. Fra entréen er der indgang til et soveværelse samt et dejligt stort badeværelse. Ovenpå bydes man velkommen til en stue med den skønneste havudsigt samt til yderligere to værelser. Det ene har udgang til sin egen hverdagsluksuriøse udsigtsaltan.

Ejendommen er beliggende på en 1.214 kvm stor, niveaufordelt grund for enden af den stille sidevej. Her ankommer man til indkørslen bag et lille hegn og får øje på en god carport med to tilhørende udhuse. I selve indkørslen er der også god plads til, at et par gæster kan parkere. Haven bagved er yderst charmerende anlagt i forskellige niveauer med kringelkroge, terrasser og hyggelige læsespots. Fra flere vinkler får man glæde af den flotte udsigt over landskabet og helt ud til Kattegat.

Ren balsam for sjælen!

BELIGGENHED
Huset ligger i et skønt og meget grønt område med flere sommerhuse og helårsboliger. Dette giver en helt utrolig hyggelig vibe, hvor der skrues op for feriestemningen i perioder. Her er man placeret i byzonen kun godt 1 km fra Ebeltoft midtby med skoler og indkøb.

Området Boeslum Bakker er endvidere kendt for et være et fantastisk naturområde med kort afstand til Kattegatkysten og flere gode badestrande. Faktisk bor denne ejendom lige i smørhullet mellem Kattegat og Ebeltoft Vig, hvilket altid gør det nemt at tilgå vandet og alle de attraktive faciliteter, man finder i nærheden.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.