Rugvangen 6, 8400 Ebeltoft

Højtbeliggende helårshus beliggende i 1. parket til Ebeltoft golfbane

EJENDOM
Parkér jeres bil i carporten og udforsk denne spændende villa, der er opført i 2005 med mørke træfacader, mahogni-vinduer og døre, og hvor taget består af cementteglsten. Overalt er der gulvvarme, og for hyggens skyld er der installeret en Morsø brændeovn.
Huset ligger i første række til Ebeltoft Golfbane med uspoleret udsigt til golfbanens 16. hul. Der er en overdækket sydvendt terrasse med læ for både regn og blæst. Lige uden for terrassen er der et gyngestativ som unge generationer kan fornøje sig med.
Boligen åbner sig med 102 m2 med lyse trægulve og ligeledes lyse trælofter til kip. Entréen fører til et bryggers med vaskemaskine og tørretumbler og videre frem til to dejlige værelser med faste garderobeskabe. Det store badeværelse er indrettet med bruseniche og hængeskabe til håndklæder og andre toiletting.
Hjemmets hovedrum er et kombineret stue/køkken med et stort glasparti til terrassen og et ved spisepladsen med storslået udsigt over golfbanen til vigen.
~
BELIGGENHED
Rugvangen er en blind vej, hvor huset ligger højt. Det er omgivet af smuk natur fra alle vinkler med golfbanen og skoven til den ene side og Boeslum Bakker til den anden. En lille køretur på cykel eller i bil fører jer til Mols Bjerges~ enestående landskaber med fritgående får og fra højene udsigt over land og hav. Ebeltoft er en god handelsby med flere supermarkeder og specialbutikker. Byen har også~ adskillige motionscentre. Lokkende badestrande findes mod Kattegat og i Ebeltoft Vig.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.