Jeppe Åkjærs Vej 3, 8400 Ebeltoft

VILLA MED FANTASTISK UDSIGT I EBELTOFT

Velkommen til Jeppe Åkjærs vej 3. Her udbydes en lysfyldt villa til den pladskrævende og kvalitetsbevidste familie. Huset er beliggende i skønne Ebeltoft - tæt på vandet.

EJENDOM
Ejendommen er oprindeligt opført i 1973, men fremstår yderst velholdt. Haven hvor der kan findes læ mange steder har mange muligheder med plads til både trampolin og køkkenhave. Her kan ungerne trygt gå på eventyr, mens de voksne læner sig tilbage i havemøblerne.

Villaen er særdeles indflytningsklar med store, luftige rum, der kombineret med store vinduespartier sikrer huset et misundelsesværdigt lysindfald stort set alle tidspunkter på dagen. Hoveddøren åbner op til den lysfyldte bolig, som råder over i alt 216 kvadratmeter. Her er smukke velplejede gulve og hvidmalede vægge. I stueplan ligger et smagfuldt og funktionelt køkken med alt i hårde hvidevarer og i sammenhæng breder den store stue sig ud og udgør boligens hjerte. Det er her hverdagen folder sig ud med lektier, spisning og besøg af gæster. Her kan man indrette ligesom man vil, og samtidig er der direkte udgang til terrassen i haven. Stueplanet byder også på et bryggers, et værelse og et badeværelse med separat bruseniche. I mens råder husets 1. sal over tre indbydende værelser med god plads. Prikken over i'et er uden tvivl stuen, der udfolder sig med en storslået udsigt til vandet. De store vinduespartier lukker lyset ind og byder samtidig ud på altanen, hvor man kan tilbringe mange timer, mens man samler energi og læner sig tilbage med en dejlig kop kaffe.

BELIGGENHED
Denne beliggenhed ses sjældent bedre. Her er I garanteret en naturskøn beliggenhed, hvor I dagligt kan nyde godt af den smukke vig. Det fredelige nabolag ligger kun med kort afstand fra nærmeste indkøb, så køleskabet er hurtigt fyldt op i den travle hverdag. Med en kort cykeltur på seks minutter er man ved nærmeste skole, hvor man ligeledes befinder sig i det gamle købstadsmiljø.

Denne villa har det hele!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.