Drødhøjvej 8, Helgenæs, 8420 Knebel

CHARMEFYLDT, ENESTÅENDE OG NATURRIG -VILLAEN, DER OPFYLDER DRØMME!

Med en fortryllende ro og en magisk aura udfolder Drødhøjvej sig med bløde kuperede bakker, langstrakte marker og højt til himlen. Her fornemmer man straks den helt enestående atmosfære, som sænker sig over nabolaget og byder jer velkommen hjem.

Villaen ligger henslængt for enden af en blind sidevej i læ for plantagen og i fuldstændigt ugenerte rammer, hvor årets skiftendende årstider danner det perfekte baggrundsbillede, imens bøgetræets udspring og engens rige dyreliv sætter den helt rigtige stemning i kvarteret.

Allerede ved første øjekast falder man for villaens charme, og man forstiller sig hurtigt de lune sommerdage i haven, hvor tiden tilbringes tilbagelænet på terrassen, imens en bjergtagende udsigt over landskabet åbner sig og får én til at glemme alt om hverdagens små bekymringer. –Et usammenligneligt frirum, hvor hjorte og blishøns ofte ligger vejen forbi, imens frøernes fantastiske kor lyder som sød musik.

Vi slår dørene op for villaen, hvor man straks fornemmer husets charme og hjemlige atmosfære. I hjertet af boligen udfolder en lysfyldt stue sig og smelter sammen med køkkenet, hvor middagen tilberedes i fællesskab, imens lyden af knitrende brænde fra stuens brændeovn breder sig og skaber en hyggelig stemning i hjemmet. Et soveværelse og et stort badeværelse med bruseafsnit og vaskefaciliteter støder til, inden vi fortsætter op på husets 1.sal, som viser sig med to store stuer, tre soveværelser, en hems og et badeværelse med bruseafsnit. Mod nord inviterer en dejlig altan udenfor og indbyder til en afslappende stund med den kulsorte nattehimmel, hvor stjernerne gør sin entré og afslutter dagen på bedste vis.

Her er der udsigt til livsnyderi, og nærområdet byder på et hav af smukke naturperler, som understreger den idylliske atmosfære. Vænge Sø’s 20ha store vandoverflade og dyreliv ligger inden for gåafstand, alt imens Hegenæs enestående naturområder lokker med udendørs eventyre, frokoster på Sletterhage Fyr, overnatning i shelters, fiskeri og hyggelige vandreture på øen, hvor nye minder skabes. Man mærker hurtigt kvarterets gode naboskab, og I kan allerede nu glæde jer til fællesspisning i forsamlingshuset, hvor naboer bliver til venner og hvor tiden tilbringes i skønt selskab.

Helgenæs er en dejlig halvø med en kystlinje på 27 km, beliggende mellem Ebeltoft Vig og Århusbugten, og med nationalparken som nærmeste nabo mod nord. Mols og Helgenæs er i rivende udvikling, og med projektet, Mols i Udvikling, arbejdes der på at styrke området, ved at understøtte aktiviteter og udvikling, og derved bidrage til fastholdelsen af eksisterende borgere, samt at gøre området attraktivt for potentielle tilflyttere, så en positiv befolkningsvækst og udvikling sikres.

Velkommen til Drødhøjvej –de perfekte rammer for jer, der vil have noget ud over det sædvanlige!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.