Majgårdsvej 4, 8400 Ebeltoft

Villa med eventyrlig have og blot 100 meter fra vandet

EJENDOM
Hvis I drømmer om en have værd at gå på opdagelse i - med dam, skyggefulde hjørner, nyttehave og blomster, så har I nu mulighed for at få fingrene i en dejlig villa beliggende på en 1080 kvm stor grund, blot 100 meter fra vandet i Ebeltoft Vig.

Villaen er fordelt over stueetage, kælder og et par udhuse, har en skøn have med masser af hyggelige kroge i skyggen under de gamle træer eller på de overdækkede terrasser. Eller hvorfor ikke nyde solen, nu den er her, på den sydvestvendte fliseterrasse foran huset? Haven er et eventyr at gå på opdagelse i og har både bålsted, en lille dam med åkander og et drivhus til tomater og vindruer.

Villaen er også skøn; bygget i 1967 fordeler den sine kvadratmeter over en stueetage med en stor entré, et værelse, badeværelse med badekar, køkken, stor stue og udestue. Indretningen af huset er lige så eventyrlig som haven, og det kan man naturligvis skrue op eller ned for, som man ønsker, men rummene har gode størrelser og er pæne og nydelige. Det er altid en mulighed at skabe et stort køkkenalrum ved at åbne op i køkkenet ind til stuen, men rummene fungerer også strålende, som de er. Køkkenet har rigeligt med plads til et hyggelige spisehjørne, hvor I nemt får plads til at samle familie eller venner til morgenkaffe, når de er på besøg. Her er masser af hjerterum og varme - også i stuen, som har en dejlig brændeovn, der hjælper med at varme huset op og skabe hygge. Det er også herfra, I kan gå ud i udestuen.

Villaens kælderetage har vaskerum og badeværelse med separat bruseniche, samt et disponibelt rum. I de tilhørende udhuse er der også mulighed for at skabe gæsteværelser, eller hvorfor ikke indrette det atelier eller kreative værksted, som I drømmer om? Her er masser af lys og skøn udsigt til haven, som kan inspirere og skabe ro.

BELIGGENHED
Villaen ligger blot 100 meter fra Vibæk strand ved Ebeltoft Vig i et fredeligt kvarter i udkanten af Ebeltoft by, små 3 km fra centrum. Vibæk Strand er kendt som en af landets bedste strande for windsurfere, men strandene er også kendt som generelt lavvandet, hvilket gør dem børnevenlige. Stranden er tildelt blåt flag. I kan nemt komme rundt i området, og der både konditori og en Netto bare 5 minutters gang fra huset.

Både Ebeltoft og Djursland har masser af dejlighed at byde på. Ebeltoft er kendt for sine brostensbelagte, smalle gader og skæve huse og Fregatten Jylland naturligvis. Djursland har noget af Danmarks smukkeste natur og indbyder til naturoplevelser af de store i bl.a. Nationalpark Mols Bjerge med sit istidslandskab og panoramaudsigt fra Trehøje. Der er gode transportmuligheder fra Ebeltoft både med hurtigfærge til Sjælland og diverse busruter. Alternativt tager det små 50 minutter i bil fra Aarhus midtby.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.