Nymånevej 30B, Dråby, 8400 Ebeltoft

FANTASTISK UDSIGTSEJENDOM MED LUKSURIØSE DETALJER

EJENDOM
Er man så heldig at bo og leve med daglig udsigt over vand, land og by, kan det føles som vaskeægte livskvalitet, og intet virker mere meditativt end at sidde på sin lune aftenaltan med et glas vin og skue ud over vigen, mens solnedgangen sætter himlen i flammer og forvandler udsynet til et sandt landskabsmaleri.

Sådanne zen-momenter kan du se frem til med denne fantastiske udsigtsejendom, som på alle fronter formår at imponere: både når du beundrer omgivelserne fra de mange terrasser og altaner, men så sandelig også når du kigger dig omkring indenfor husets smukke rammer.

Ejendommen er af nyere dato, opført i 2006, og man ser straks, at det meste stadig fremtræder så flot som nyt. I forbindelse med huset står der desuden opført en kæmpemæssig kombineret carport/garage på 62 kvm fra 2009 samt et godt tilbygget udhus fra 2010, der giver gode parkeringsforhold og mulighed for at indrette sig et kontor/værksted.

Villaen rejser sig i to fulde etager, hvoraf stueetagen byder dig velkommen til en flot hall med masser af skabsplads og yderligere et kosteskab under den dekorative trappe. Herfra slås dørene op til køkken-alrummet i åben forbindelse med stuen; husets hjerte og fælles samlingssted til hverdag såvel som til festlige begivenheder. Her kan man snildt stå og tilberede lækre treretters menuer i det moderne Kvikkøkken, mens gæsterne kan følge med og nyde en drink ved den lille køkken-ø eller fortsætte samtalen omkring spisebordet.

Fra hele fire steder er der desuden direkte udgang til haven og de skønne terrasser, så man nemt kan lukke sommerluften og -lyset frit ind i rummet. Etagen byder videre på et stort soveværelse, også med udgang til eftermiddagsterrassen, samt et lækkert badeværelse med massagebrus.

Der er gulvvarme i hele underetagen samt på badeværelset ovenpå. I alle primære rum består gulvbelægningen af flot lakerede parketgulve i trælook.

Ovenpå ankommer man via det åbne trappeparti til endnu en hyggelig stue med et dejligt lysindfald fra syd og vest. Dertil får man yderligere to værelser og en smag af det søde liv i form af det luksuriøse badeværelse med jacuzzikar. Mod syd og vest kan man bringe den karakteristiske udsigt tættere på ved at bevæge sig ud på altanerne, der ligger helt perfekt til solbadning og grillhygge.

BELIGGENHED
Ejendommen har en utrolig idyllisk beliggenhed på et lukket vænge af Nymånevej mellem Dråby og skønne Ebeltoft. På 20 minutter kan man tilbagelægge den friske strækning til fods mod den smukke Dråby Sø, som er et himmelsk udflugtsmål i det daglige til gåture med hunden eller en god løbetur efter arbejde. Pakker man cyklen med strandtaske og madkurv, kan man på et kvarter befinde sig med fødderne solidt plantet i de hvide sand på Ebeltoft Strand; klar til en dukkert! Her i byen finder du desuden alt, hvad hverdagen kræver indenfor indkøb, skole, pasningstilbud og selvfølgelig gode aktiviteter og seværdigheder, som byen er kendt for!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.