Strandbakken 8, 8420 Knebel

EVENTYRLIG EJENDOM BLANDT UFORSTYRRET NATUR

EJENDOM
Adressen på denne unikke og stemningsfyldte villa er Strandbakken 8. Her venter en hyggelig og rolig hverdag, som emmer af idyl, på den naturskønne halvø Helgenæs. Kun 500 m. ned til en dejlig ugeneret badestrand. Det her er virkelig en drøm af en ejendom…

Villaen kan dateres tilbage til 1800, og den emmer af charme og sjæl. Huset ligger på en 1.349 kvadratmeter stor grund, som udgør en ægte haveoase. Udenfor hoveddøren træder i nemlig ud til noget så skønt som langstrakte vidder og grønne marker, som fordeler sig over et let kuperet landskab. Prikken over i'et er den fuldstændig fortryllende udsigt over området og hele vejen ned over Aarhus Bugt. Den kan nydes til fulde fra haven, ligesom det vil være ideelt at etablere et stort terrasseområde, hvor man kan slå sig ned og nyde lyden af fuglenes kvidren.

Hjemmet fordeler sig over 146 kvadratmeter og to etager. Stueplanet er indrettet med køkken, tre stuer, bryggers, badeværelse, soveværelse og tre disponible rum. Førstesalen rummer yderligere to værelser og et toilet. Den hyggelige og varme stemning er gennemgående, og der er tilmed mulighed for at trække i håndværktøjet og skabe sit eget drømmehjem.

BELIGGENHED
Her på sydsiden af Djursland og syd for Mols Bjerge er omgivelserne helt unikke; de skal opleves, og når man først har sat sine ben på den kuperede jord, er det svært at give slip igen. Dette sted kan nemlig bare noget helt særligt! Helgenæs ligger fredfyldt og nærmest isoleret som ø, samtidig med at man er tæt på alle hverdagens fornødenheder. Villaen ligger i den lille landsby, Ørby, hvor der hersker et godt sammenhold. Derudover har man bl.a. Ebeltoft og Aarhus indenfor rimelig kørselsafstand. Fra villaen er der også kort afstand til det ikoniske Sletterhage Fyr, hvor de snoede stisystemer inviterer til gåture i naturen. I kan heriblandt gå til Tyskertårnet, som under 2. verdenskrig fungerede som et tysk radartårn. Herfra har man en flot udsigt til Kattegats sydlige øer, mens der over land er kig over de afgræssede overdrev til Ellemandsbjerg og Monsbjerg.

Hvad mere kan man drømme om?

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.