Kornvangen 9, 8400 Ebeltoft

HYGGELIG OG MEGET STEMNINGSFYLDT VILLA PLACERET I CHARMERENDE BY

EJENDOM
Har du et ønske om at bo i en villa fyldt med liv, sjæl og stemning, så tag et kig på denne fine villa på Kornvangen 9. Vil du kun bruge huset som et fritidshus er her også en mulighed.

Allerede fra første øjekast bliver man betaget af den rødmalede træfacade, som skaber en sommerhuslignende stemning, og man får med det samme lyst til at se mere. Villaen titter frem mellem høje træer, og skiller sig flot ud fra de grønne farver, som ellers dominerer i området.

Ejendommen er opført i 1972 og har et samlet areal på 90 kvm. Til boligen hører desuden en hyggelige have, hvor to fine terrasser også byder sig.

Boligen er udstyret med et hyggeligt og lyst køkken, hvor pladsen er meget veludnyttet. Her kan man fint stå og skabe et lækkert måltid, som familien senere kan nyde sammen. I køkkenet er der desuden fine opbevaringsmuligheder i form af både skuffer samt over- og underskabe.

Boligens stue har en imponerende størrelse, og rummet her fungerer som det naturlige samlingspunkt i hjemmet. Stuens udformning gør det oplagt at indrette et spiseområde i den ene ende, samt et hyggeligt sofaområde i den anden, hvor man kan samles om en god film eller måske et medrivende spil.

Til planløsningen hører to store værelser og et værelse af en lidt mindre størrelse. I det største af værelserne er der et indbygget skab, hvilket er en praktisk og god løsning. I boligen finder vi desuden et fint badeværelse med separat bruser.
Fra stuen er der udgang til den største af de to terrasser, hvor en del af terrassen er overdækket. Her på terrassen kan man sidde ude og nyde den danske sommervarme og de enormt hyggelige omgivelser, mens man kobler af efter en lang dag.

BELIGGENHED
Vi finder den hyggelige og stemningsfyldte villa i en af Danmarks mest populære byer, nemlig Ebeltoft. Byen har enormt meget charme og vil med sine brostensbelagte, smalle gader og sine charmerende og skæve huse helt sikkert kunne vinde jeres hjerter. Så hvis i drømmer om at bo i en fin villa i en by med en masse sjæl og charme, vil denne bolig være det helt oplagte valg for jer.

I byen kan man finde alt, hvad man skulle have brug for. Byen lokker med mange gode og hyggelige restauranter, med sin skønne havn og ikke mindst med museet Det Gamle Rådhus.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.