Fuglekongevej 21, 8400 Ebeltoft

SPÆNDENDE OG INDBYDENDE VILLA I HYGGELIG BY

EJENDOM
Her på Fuglekongevej 21 finder vi en hyggelig og flot villa, som vi nu har fornøjelsen af at kunne udbyde til salg. Boligen er opført i 1995 i en spændende og anderledes stil, der med det samme vækker interesse, og man får uden tvivl lyst til at se mere. Boligen har et samlet areal på 122 kvadratmeter, og den er opført på en stor grund på hele 1220 kvadratmeter, hvilket gør, at der hører en stor og yderst lækker have til i naturskønt område.

Til boligen hører desuden en 58 kvadratmeter stor kælder, hvor tre disponible rum blot venter på at blive indrettet og udnyttet, lige som i selv finder det bedst. Lige nu er rummene indrettet således, at der er et stort værelse og to rum, der bruges som stuer. Fra rummene i kælderen er der udgang til den skønne have, og på den anden side af vinduerne gemmer der sig smukke grønne planter, der byder én udenfor for at nyde den danske forårs- og sommervarme.

Boligen byder på store og hyggelige rum, der alle har et helt igennem fantastisk lysindfald og ikke mindst en god og venlig atmosfære. Hoveddøren åbner op til en bred entre, som naturligt leder én videre ind i boligens store køkken. I både entréen og køkkenet udgøres gulvet af store, sorte klinker, som er med til at skabe en fin sammenhæng mellem rummene. De samme klinker finder vi desuden også i boligens store og meget lyse badeværelse.

Køkkenet ligger i åben forbindelse med den store stue, og herude er der masser af god bordplads, som man kan udfolde sig på. I stuen lægger man virkelig mærke til det skønne lysindfald, som dominerer i denne bolig, og man drages af samme grund mod rummet. I stuen er der fin plads til bade at indrette et hyggeligt spiseområde samt et godt sofaområde, hvor familien kan samles og nyde mange gode stunder i hinandens selskab. På stueplan finder vi desuden et flot værelse med indbyggede skabe. På stueplan er samtlige vinduer og døre udskiftet til alu, med lammineret glas. Desuden er det store vinduesparti i stuen også sikret mod afblegning fra solens stråler.

Udover den smukke og frodige have, gemmer der sig udendørs også en stor og hyggelig terrasse samt en charmerende svalegang. Alt dette er med til at gøre de udendørs områder meget attraktive, og det er helt sikkert et sted, man vil elske at opholde sig.

BELIGGENHED
I udkanten af en af Danmarks mest populære og meget hyggelige byer finder vi den skønne Villa. Ebeltoft er en by, som har en masse at byde på. Du vil uden tvivl hurtigt forelske dig i den stemningsfyldte bymidte, som byder på smalle, brostensbelagte gader og skæve huse fylde med charme. Et område man kun kan holde af. Via hyggelige stisystemer kan man hurtigt og let komme direkte ind til byen, og samtidig få en hyggelig gåtur ud af det.

I Ebeltoft er der alt, hvad man kunne tænkes at få brug for. Byen lokker med fine og gode spisesteder, varierede handlemuligheder og den skønne og hyggelige havn, hvor man kan tage ned og nyde udsigten ud over vandet. Alt i alt en by med masser af sjæl og charme.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.