Dejret Bygade 27, 8420 Knebel

"DEN GAMLE KØBMAND I DEJRET" SMUKT RENOVERET MED MANGE MULIGHEDER

EJENDOM
Drømmer I om et hjem med masser af historie og sjæl, så er den gamle købmandsgård i Dejret bestemt et besøg værd. Huset har en helt særlig charme over sig, som man straks bemærker fra placeringen på Dejret Bygade, hvor ejendommen står centralt og gør sig bemærket. Her har det stået siden sin fødsel i 1877 og fulgt med i byens daglige liv.

I dag fungerer ejendommen ikke længere som byens købmand. Alligevel får man her ikke "bare" et hus; for de oprindelige detaljer er stadig intakte, hvilket betyder, at der stadig er masser af muligheder i det gamle butikslokale. Ved overtagelse står denne afdeling indrettet i to dele som henholdsvis gildesal og værksted, hvilket skaber nogle fantastiske muligheder for alt lige fra at afholde store familiekomsammener til at slippe sin indre handymand løs med kreative projekter. Går man med andre drømme og ambitioner, er det imidlertid kun fantasien, der sætter grænser for de mange anvendelsesmuligheder for butikken og det tilhørende lager, som ligger i forlængelsen af boligen.

Ser man bort fra butikken og dets store potentiale, får man her først og fremmest et fantastisk hjem opført i to etager. Store dele af huset er renoveret tilbage i 2006; både stuen, køkkenet, entréen og badeværelset har fået en tur. Derudover har hele 1. salen fået nye Velux vinduer i 2017. Alt sammen er udført med respekt for boligens originale stil, og der er da også mange autentiske detaljer, som er bevaret.

De synlige træbjælker i lofterne skaber en helt unik varme og hygge i de fleste af husets rum og medvirker samtidig til, at skabe en rød tråd gennem boligen. Huset byder både på badeværelse og wc, mens den øvrige indretning består af et stort værelse/kontor i stueplan, to mindre værelser ovenpå, samt et stort soveværelse med udgang til balkonens morgensol. Det stemningsfulde køkken med adgang til stuen slutter det hele af. Her er der plads til at prioritere hinanden i hverdagen, hvad end det gælder madlavning eller hygge i brændeovnens skær.

BELIGGENHED
Trods den centrale beliggenhed på Bygaden i en hyggelig landsby, har ejendommen et lækkert gårdhavemiljø, som for alvor kan nydes i sommerhalvåret. Ellers byder det omkringliggende område også på masser af skøn natur. Helt lokalt mærker man landsbyens gode sammenhold særligt på fællesarealet, Dejret Klit, hvor der bl.a. afholdes Sankt Hans. Desuden er der ofte loppemarked på Bygaden, hvor man igen kan mødes med naboerne til uformel hygge. Man bor i god afstand til nærmeste indkøb, skole m.m., men den sande "skat" ved denne beliggenhed er gemt i naturen og den smukke kystlinjes mange attraktive strande!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.