Fuglsøvej 69, 8420 Knebel

IDYLLISK BINDINGSVÆRKSHUS VED MOLS BJERGE

EJENDOM
Hist hvor vejen slår en bugt, ligger dette smukke gule og historiske bindingsværkshus fra 1839 klar til at opfylde alle drømmene om idyl, hygge og romantik. I tidernes morgen, har ejendommen været benyttet til et snedkerværksted.

Ejendommen kan både anvendes som helårsbeboelse eller fritidshus, hvis dette ønskes.

Huset ligger på en 993 kvm stor grund, hvilket giver god plads til at skabe sig en skøn have med både brugs- og pynteplanter.

Selve boligen råder over 70 hyggelige kvadratmeter, som fordeler sig over 2 etager. Stueetagen er åben hele vejen igennem huset med køkken og spisestue i den ene og stue i den anden. Midt i rummet står den trofaste brændeovn og varmer op på kolde dage, og her finder vi også trappen op til førstesalen. Stuen er smukt indrettet med respekt for husets originale detaljer, som f.eks. de frilagte spær, de små, men mange vinduer og de smukke trægulve. Man forstiller sig snildt mange mørke vintertimer brugt med en god bog og en kop te foran den buldrende brændeovn - helst med et par snefnug faldende foran vinduerne. Køkkenet går perfekt i spænd med husets sjæl - også her har man bevaret de elementer, som passer til husets stil og opdateret resten. Fra køkkenet kigger vi ud i husets tilbyggede opholdsstue, som er en skøn tilføjelse til huset. Her er der masser af lys, og man kan lukke op for to store skydedøre om sommeren, så det kan fungere som en overdækket terrasse. Har man lyst til at udnytte lyset herinde på en anden måde, hvorfor så ikke indrette et atelier i hjørnet eller hele værelset?

Førstesalen er gennemrenoveret med smukke skråvægge med store tagvinduer og tilsvarende smukt lysindfald. Her går de flotte trægulve igen. Der indrettet tre værelser på førstesalen, som kan benyttes til alt fra opholdsrum til soveværelser eller kontor. De resterende kvadratmeter i huset bliver i øjeblikket brugt som værksted med adgang til loftsrum.

BELIGGENHED
Huset ligger i den lille landsby Fuglsø, i det smukkeste naturskønne område på Syddjursland for foden af Mols Bjerge. Området myldrer med små, private boder, som sælger honning, frugt og grøntsager. Den gamle charmerende Fuglsø Kro ligger stadig i byen, Fuglsøcenteret med masser af sportsmuligheder har en lille restaurant, og strandene ved Fuglsø Vig er ikke mere end 1,5 km væk.

Her befinder man sig lige midt i noget af Danmarks smukkeste natur, og dertilhørende naturoplevelser står i kø. Er man kunstnerisk anlagt står inspirationen og banker på. Tag cyklen (eller bilen) til Trehøje og betragt det imponerende landskab ved Mols Bjerge og de omkringliggende vige eller brug lidt tid med stille eftertanke ved Tinghulen, et kraterlignende hul i jorden efterladt af dødis fra istiden.

Nærmeste indkøbsmulighed finder man i de omkringliggende lidt større byer, som Knebel eller Lyngsbæk Strand, der ligger 5-6 km væk. Langt til Aarhus er der nu ikke, 55 minutter i bil, og man har storbyen for sine fødder.

Vi glæder os meget til at vise idyl og romantik frem i Mols Bjerge. Velkommen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.