Nykjærsvej 2, 8420 Knebel

PRAGTFULD SKÆRGÅRDSVILLA I FØRSTE PARKET TIL AARHUS BUGT - SKAL SES!

I Jyllands ikoniske "næsedryp" - også kendt som det skønneste Helgenæs - venter halvøens måske bedst beliggende bolig. På Nykjærsvej 2, kan vi nu præsentere en unik og sjældent ejendom, nemlig denne fantastiske skærgårdsvilla, som ligger i første parket til Sletterhage kyst med en 180 graders udsigt over Aarhus bugt helt til Samsø.

EJENDOM
Den flotte ejendom fordeler sig på hele 167 veludnyttede kvadratmeter med et dejligt havemiljø omkring sig. Når sommersolen står højt på himlen, kan dens lune stråler nydes i liggestolen på terrassen med direkte udsigt til bugtens blide bølger - lignende idyl skal man lede længe efter!

Ja, her kan naturelskerne i sandhed finde sig hjemme. Efter en lang og frisk gåtur ved vandet, kan I snuppe et lunt spabad med udsigt til kysten, eller I kan få varmen I jeres helt egen, rummelige sauna.

Fra hoveddøren indledes boligen af en indbydende entré med trappeopgang til førstesalen. Husets landlige atmosfære fornemmes allerede ved første skridt ind i hjemmet, der prydes af flotte trædetaljer, rustikke gulve, ovenlysvinduer og kalkede murstensvægge. I stueplanet kan familien nyde tilværelsen på tre værelser, to badeværelser, toilet, depotrum og et dejligt køkken-alrum, og førstesalen byder på yderligere to værelser samt en endnu en stor stue. Siden sin opførelse i 1926 har huset fået mærkbare og særdeles veltænkte ansigtsløft, hvorfor kommende ejere kan flytte direkte ind og nyde den autentiske stemning i hjemmet.

Ved ankomst til adressen er det næsten uundgåeligt, at skuldrene falder og hverdagens stress fordufter; her får I jeres helt eget retrætested. Rundt om boligen breder sig en overskuelig plæne med en stor, østvendt terrasse samt en dejlig, sydvendt altan på førstesalen, hvorfra man kan følge med i skibsfarten fra og til Aarhus havn. Ligeledes kan den smukke stjernehimmel nydes til fulde.

BELIGGENHED
Rundt om ejendommen breder et skønt og uforstyrret strandmiljø sig ud, hvor den modsatliggende kyststi fører direkte ned til vandet. I sommerperioden stråler Helgenæs' skønne natur om kap med solens stråler på vandspejlet, hvor mange kører turen gennem det bakkede landskab for at besøge området. Byens beboere har et nært sammenhold, og de daglige indkøb kan klares få kilometer fra adressen i Kongsgårdes Dagli'brugs.

Børnefamilien har blot en 20 minutters køretur til nærmeste skole i Knebel, og desuden er her blot 25 kilometer til det udbudsrige Ebeltoft. Ejendommen er desuden ideel til parret med voksne børn, for her er både plads til gæstebesøg og til gode, lange gåture langs kysten.

Dette sjælfyldte hjem skal ses og opleves med egne øjne - vi står klar med en fremvisning!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.