Molsvej 127A, Femmøller, 8400 Ebeltoft

NYISTANDSAT BOLIG, SMUK BELIGGENHED

Kunne I tænke jer at nyde tilværelsen i denne nyistandsatte og vidunderlige bolig?

EJENDOM
Kom indenfor i denne spektakulære bolig, hvor der er lagt op til at leve det gode liv. Overalt i boligen er der anvendt lækre materialer, der er et flot lysindfald, og der er tænkt over detaljen. Lad os starte i stueetagen, hvor den knitrende pejs giver varmen til familien i sofaarrangementet. Her er en flot udsigt udover landskabet og delvis åben forbindelse til det nyere køkken, så I kan være sammen - også under madlavningen. På denne etage er der desuden badeværelse, to værelser og bryggers. På førstesalen giver de charmerende tagvinduer et dejligt lys til de to værelser, badeværelset og opholdsstuen, hvor I på denne etage også får en udsigtsterrasse. De to badeværelser er af nyere dato og har brusebad, og der er generelt masser af plads i huset, hvor I har plads til en masse overnattende gæster. Hele herligheden er nyistandsat og med ny varmepumpe og er lige til at flytte ind i.

Lad os trække udenfor, for også her er der masser af plads at opholde sig på, både på husets mange fliseterrasser, i den skønne have, der ligger hyggeligt ude i haven. Noget af det, der gør denne bolig unik, er at både grunden og det omkringliggende Mols-landskab er charmerende bugtet - så I kan nyde de mange smukke niveauer, når I kigger ud af vinduet eller slapper af i haven. Som en del af ejendommen er der også en udestue, hvor det er muligt at være sammen på selv en kølig sommeraften. Bag huset venter en af husets mange fine detaljer: De mange fliseterrasser skaber ren zen i udelivet. Udover haven er der to carporte, en op til huset og en anden placeret i den store grusindkørsel.

Boligen er velegnet til børnefamilien eller parret, der gerne vil have god plads. Alternativt kan det anvendes som et aldeles skønt fritidshus til jer, der en gang imellem har brug for fred og ro.

BELIGGENHED
Velkommen til det naturskønne Mols! Det er et område som intet andet i Danmark, og det beder om at blive udforsket til fods, på cykel eller på en køretur. Hvis I vil gå en tur, er der her flere muligheder: Stabelhøje og Agri Bavnehøj er fem minutters kørsel væk og selve Mols Bjerge Nationalpark er tæt på - et populært sted at lufte løbeskoende eller slentre i de smukke bakker. Eller hvad med at køre en tur ned til halvøen Helgenæs og se paragliderne flyve langs de spektakulære skrænter? Her er et utal af fornøjelser. Nærmeste spisested ligger 500 m væk, og hvis I vil bade, ligger stranden blot 1,5 km væk. Indkøbene kan I klare tre kilometer væk, og I har endnu flere indkøbsmuligheder på vejen ind mod Ebeltoft.
Mols er et paradis af fred og ro og alt godt til sjælen, men ligger faktisk kun 43 kilometer fra Århus, hvis I får lyst til at spise på en af byens mange restauranter, shoppe eller se samtidskunst på AROS.

Vi vil elske at vise denne bolig frem for jer - I er velkomne.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.