Skovskadevej 42, 8400 Ebeltoft

CHARMERENDE VILLA OMRINGET AF SKOV - PERFEKT TIL BØRNEFAMILIEN, DER ØNSKER AT VÆRE OMGIVET AF NATUREN

EJENDOM

Omringet af grønne træer og buske, finder man denne charmerende villa på Skovskadevej 42. Villaen er beklædt i træ, der er malet gult med hvide vinduesrammer, som giver et unikt og charmerende udtryk. Beliggenheden er ugeneret og giver masser af privatliv til børnefamilien, hvor der er god plads til, at børnene kan bygge huler og gå på opdagelse i jeres nye have.

Villaen har en fantastisk loftshøjde i alle rum, og fra vinduerne får lyset lov til at strømme ind hele dagen. Man træder inden for i villaens entré, som fremstår rummelig med god plads til opbevaring af overtøj og sko. Fra entréen er der en stige, der fører op til villaens hems, som giver mulighed for at indrette sig med et ekstra værelse til børnene eller kontor.
Villaens køkken ligger i åben forbindelse til spisestue og stue, så familien aldrig er langt fra hinanden, når der skal laves mad, lektier, eller når man har gæster på besøg. Køkkenet er indrettet med hvide skabselementer, som giver et tidsløst udtryk. Imens man laver mad kan man nyde udsigten over den grønne oase, der ligger lige udenfor hoveddøren.
Villaens stue og spisestue ligger i et fantastisk stort rum, hvor der er gode indretningsmuligheder. Værelserne fremstår lyse og rummelige, og det største af værelserne har indbygget skab. Det store badeværelse er indrettet med hvide klinker på væggene og grålige klinker på gulvet. På badeværelset er der separat brus og god skabsplads.
Fra villaens overdækkede terrasse, kan I nyde udsigten over træerne og havens vilde beplantning, mens der steges bøffer på grillen og snakken går lystigt derudaf.

Til ejendommen er der et udhus samt garage, hvor der er plads til 2 biler. Grunden er omringet af træer og beplantning, og der er mulighed for at anlægge græsplæne, hvis dette ønskes.

BELIGGENHED

Villaen ligger tæt på Ebeltoft by, som kan nås via stisystemerne, som fører direkte ind til byen. Der er 10 minutter på cykel ind til Ebeltoft by. I Ebeltoft kan man gå på opdagelse i små hyggelige brostensbelagte gader og nyde synet af bindingsværkshuse. I byen er der mange små butikker, samt flere restauranter. Tag ned til havnen og nyd udsigten over vandet. I weekenderne kan I også besøge Mols Bjerge, hvor man kan opleve vild natur.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.