Munkebakken 23, 8400 Ebeltoft

VILLA MED UDSIGT OVER VANDET OG FANTASTISK BELIGGENHED

Her ligger denne klassiske murstensejendom højt hævet i området, med den smukkeste udsigt over vigen og den hyggelige Skudehavn. Omkring huset breder en pragtfuld have sig som et skønt frirum, hvor I kan nyde middagen på terrassen, slænge jer i hængekøjen eller dyste i boldspil med familiens yngste - alt imens, den enestående udsigt udgør den perfekte kulisse for herlighederne.

EJENDOM
Indenfor fordeler kvalitetsboligen sig over tre niveauer, der hurtigt giver villaen status som samtalehus. I underetagen er der indrettet tre værelser, der nemt kan tjene formål som spisestue eller børne- og forældresoveværelse. Alternativt er der mulighed for at opdele dele af det ene værelse og inddrage det som badeværelse, hvis det ønskes. I stueplan bydes I velkommen i en rummelig entré med plads til sko og overtøj. Herfra er der adgang til et praktisk vaskebryggers og et stort badeværelse med kombineret brus og badekar.

En halv murstensvæg adskiller køkkenet og entreen og skaber en åben og indbydende atmosfære. Fra køkkenet er der direkte udgang til en skøn morgen terrasse der ligger op til Skanseskoven.Her står køkkenet med alle hårde hvidevarer, masser af bordplads og en lækker, transportabel køkkenø, som indbyder til at udfolde de kulinariske evner i fællesskab eller på egen hånd. Imens kan familien finde sig til rette ved bordet, og når vejret tillader det, kan I slentre igennem opholdsstuen med tilhørende værelse og videre ud på den pragtfulde altan, hvor middagen nydes med Skudehavnen som det smukkeste baggrundsbillede. Her er der plads til livet - inde, såvel som ude hvor haven byder på mange spændende udfordringer for børn og voksne eller blot som en naturgrund.

BELIGGENHED
Vi befinder os i trygge omgivelser med enestående naturoplevelser og byens fornøjelser lige ved hånden. Nærområdet udfolder sig med velanlagte stisystemer, som leder direkte ned til Ebeltofts gamle Bydel. Tennisbanerne og Skanseskoven er lige i nærheden, hvor den skønne natur giver anledning til raske løbeture og familieudflugter. Få minutters gang fra villaen finder man Ebeltoft Skudehavn, som indbyder til hyggelige gåture eller sejlture ud på vigen, imens himmelen praler med de smukkeste solnedgange. Her findes også en rigtig god badebro, hvor bl.a de lokale vinterbadere holder til. Både den gamle bydel og det maritime miljø langs havnen lokker med spændende spisesteder, som står klar til at forkæle smagsløgene i de helt rigtige omgivelser. Alt sammen i kombination med byens liv, der tilbyder velassorterede specialforretninger, dagligvarebutikker, kultur, sport og alt det, der ellers hører bylivet til.

Her er der tale om en fuldstændig kompromisløs beliggenhed forenden af en stille villavej.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.