Brokhøjvej 11, 8400 Ebeltoft

VELHOLDT ETPLANSVILLA TÆT VED KATTEGAT OG EBELTOFT

Se video på https://www.youtube.com/watch?v=GR00IFqVIko

EJENDOM
Den flotte rødstensvilla i et plan på Brokhøjvej i 11 kan nu blive din. Glæd dig til at indrette de 148 kvadratmeter, som villaen består af, hvor du i den grad har mulighed for at indpasse personlig stil i de flotte rammer.

Vi starter lige i boligens hjerterum. Den enorme stue med loft til kip, panoramavinduer og brændeovn slår tonen an, og her er i den grad plads til familiens udskejelser. Der er en helt naturlig opdeling af spisestue og opholdsafdeling, og det er nemt at forestille sig først at traktere med et overdådigt måltid og derefter vise ind i de omfavnende sofaer, hvor ilden i brændeovnen knitrer fjernt og solens sidste stråler skimtes i horisonten. Fra stuen er der adgang til boligens tre værelser, der alle kan præsentere sig i gode størrelser - og det største endda med et lækkert gennemgangs walk-in.

Køkkenet med tidløse moduler, lyse skabsfronter og alt i hårde hvidevarer har et livsnydende potentiale, hvor dagens strabadser passende kan starte ved det lille spiseafsnit med et gedigent morgenmåltid og morgenradio i baggrunden. Sidst men ikke mindst, rummer boligen også et badeværelse, der kan bryste sig af at være af nyere dato med en flot flisebelægning, væghængt toilet og som prikken over i’et, et hjørne badekar til total afslapning.

Den klassiske villa fra 1965 kan udover det dejlige indre også tilbyde dig et udeliv af høj kaliber. Den fornemme græsplæne med et vajende Dannebrog i midten er den perfekte scene for sommeren, når børn og barnlige sjæle, skal udfordre hinanden i alt fra vandkamp til fodboldturnering. Trænger man til et pusterum, kan man passende indtage den sydvendte terrasse.

BELIGGENHED
På Brokhøjvej er du garanteret et idyllisk landtæppe til alle sider med klassiske marker, strand og skovområder til at gøre glansbilledet fuldkomment. Du bor her i den lille landsby Boeslum, hvorfra der afgår bus mod Ebeltoft. Området er et yndet rejsemål for både danske og udenlandske turister, der drømmer om at opleve Djurslands smukke omgivelser, hvor især den korte afstand til Kattegats blå bølger er perfekt for livsnydere i alle størrelser. Der er blot 3,2 km fra hoveddøren til Ebeltofts charmerende gader, hvor du kan opleve alt fra et spændende kulturliv til farverige butiksfacader.

Velkommen!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.