Kirkegårdsvej 6, 8400 Ebeltoft

RUMMELIGT OG BETAGENDE BYHUS MED UDSIGT I EBELTOFT

EJENDOM
Hvis du har gået og drømt om at blive ejeren af et af den slags byhuse, som har både sjæl, charme og god plads og som kun sjældent er udbudt, så skal du se nærmere på denne skønne bolig på Kirkegårdsvej i Ebeltoft.

Byhuset fra 1903 præsenterer sig yderst velholdt med en murstensfacade og hvide, sprossede vinduer i alle plan. Det hvide går igen i den smukke dobbeltdør, der leder dig indenfor i huset. Når du træder ind, bliver du budt velkommen hjem af entreen, hvor du kan hænge overtøjet og træde ud på dit badeværelse, som har en stor bruseniche og er holdt i lyse nuancer. Entreen kan også lede dig videre ind i byhusets oplagte samlingspunkt, nemlig det kombinerede køkkenalrum og stue. Her vil du for alvor fornemme husets charme. Den hyggelige stue har plads til både dig og dine gæster og det charmerende, hvide trækøkken passer perfekt ind i rummet og indbyder til at sætte gang i gryderne. Smukke blå fliser på bordpladen skaber en flot kontrast til det hvide, og går i igen ved det store gaskomfur. I dette hjørne findes en velbevaret detalje i det gamle ildsted, der kan bidrage til hyggen i de kolde måneder. Køkkenalrummet har også rigeligt med plads til at indrette et spisearrangement. Herfra har du også direkte adgang til den helt private gårdhave, hvor du kan glæde dig til at sidde på terrassen i den bagerste del af haven og nyde en forfriskende drik - eller blot til at slappe af i solen bag æbletræet, mens duften af grillen spreder sig i haven.

Bevæger du dig op af trappen til førstesalen, finder du her to dejlige værelser og en stor repos, hvor der er plads til at indrette et kontor eller tv stue. Soveværelset er godt udnyttet med et lille walk in closet og en fransk altan, der kan åbnes op mod haven og trække lyset indenfor. Fra førstesalen kommer udsigten virkelig til sin ret. Her fra dit kommende soveværelse, kan du nemlig spejde ud over byens røde tegltage og vandet ved Ebeltoft vig. En udsigt som du sent bliver træt af at vågne op til. Som en ekstra gave gemmer huset på nogle gode bonuskvadratmeter i kælderen, hvor du finder to disponible rum samt et praktisk vaskerum, hvor de daglige gøremål let kan ordnes.

BELIGGENHED
Byhuset på Kirkegårdsvej 6 er beliggende helt centralt i Ebeltoft. En by, der trækker charmen fra dit hus ud i gadebilledet. Her bliver du nemlig indbygger i en charmerende by med brostensbelagte gader og hyggelige bindingsværkshuse, så du kan godt se frem til at gå nogle skønne ture rundt i de stemningsfulde gader. I Ebeltoft finder du også flere kulturelle tilbud som blandt andet tæller Glasmuseet, Museum Østjylland og Maltfabrikken, der fungerer som byens kulturhus. Kyststrækningen med strand og havenmiljø går langs hele byens vestside og med flere gode indkøbsmuligheder og grønne områder fås det ikke meget bedre. Hvis du alligevel trænger til endnu mere storbyliv, er du stadig kun en lille times kørsel fra centrum af Århus, hvor det bugner af endnu flere cafeer, spisesteder og specialbutikker.

Velkommen til Ebeltoft!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.