Regnbuen 1, 8400 Ebeltoft

BILLEDSKØN VILLA VED EBELTOFT MED PLADS TIL HELE FAMILIEN

På Regnbuen 1 får du en indflytningsklar, velholdt og næsten vedligeholdelsesfri etplansvilla med plads til store armbevægelser, hvilket passer perfekt til navnet på adressen. De smukke detaljer, der på fineste vis pryder huset, er med til at give charme og personlighed, som du kan glæde dig til at beundre hver dag, i det øjeblik du flytter ind.

De 133 m2 kan henvende sig til såvel seniorer som børnefamilien. Fire værelser i hvert sit hjørne kan indrettes som både børneværelser, kontor eller hobbyrum. Som centrum af det hele, udfolder sig et skønt stuemiljø i åben forbindelse til køkkenet, hvor samværet styrkes. Dette gøres for eksempel omkring madlavningen, der snildt klares i det pæne køkken med alt i hårde hvidevarer. HTH-fronter fra 2018, bambusbordplade og den åbne køkkenhalvø mod stuen, giver masser af udsyn, selv når man står og krydrer aftensmaden. Gulvet i ask breder sig fra køkkenet og ud i resten af rummet, der deles fint op i alrum og opholdsafdeling og kan bryste sig af synlige bjælker og en skøn Morsø brændeovn, der bringer varme i selv de koldeste vintermåneder.

I det pæne, lyse og rummelige soveværelse, der er belagt med kirsebærgulv fra Trip Trap, er der meget skabsplads. Man råder over to pæne badeværelser med gulvvarme og separat brus, samt et særdeles praktisk bryggers med vaskefaciliteter.

I den dobbelte carport er der plads til både biler og cykler, og både sommer og vinter er haven perfekt til leg - for eksempel til interne fodboldturneringer eller sneboldkampe. Mod syd finder man hele to terrasseområder, hvor den ene er belagt med sandsten fra 2018 og den anden med træ, og derudover findes utallige hyggekroge i den grønne have. Som prikken over i’et har man et skønt orangeri, lavet af genbrugsmaterialer som en del af havens udhus, hvor der er mange vinduespartier og en særdeles unik stemning, som man sjældent finder magen til. Ved siden af det hyggelige orangeri ligger et skønt hobbyrum med mange muligheder. Desuden ligger huset helt rigtig på grunden, da her er mulighed for sol fra morgen til aften.

BELIGGENHED
Her i Dråby - 4 km fra Ebeltofts midte, finder man bjergtagende naturvidder og højt til himlen. I det rolige område er du tæt på naturen, både skov og strand, og via den gamle jernbane, som i dag er en natursti, kommer du direkte til bl.a. daginstitution, indkøbsmuligheder mv. Der er busser, der hurtigt fragter dig rundt i området. Hvis man pendler til og fra Aarhus, er der ikke mere end tre kvarter til centrum i bil. Djursland kendes vidt og bredt for Nationalparken Mols Bjerge og den billedskønne natur, der er som revet ud fra en Morten Korch-film, og de bløde sandstrande er helt perfekte, når sommeren melder sin ankomst.
Du finder, hvad du drømmer om for enden af Regnbuen. Velkommen hjem!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.