Skansebakken 26, 8400 Ebeltoft

FLOT MODERNISERET VILLA MED UDSIGT OVER EBELTOFT VIG

EJENDOM
Sving ned af den rolige, lukkede villavej Skansebakken, og ved nr. 26 finder I en rummelig og indbydende bolig på hele 217 m2, som kan skabe de perfekte rammer for den store eller pladskrævende familie. Som navnet Skansebakken antyder, ligger huset højt i området, hvilket betyder, at I fra boligen kan nyde et fantastisk vue over Ebeltoft Vig.

Boligen er i 1,5 plan og fremstår moderne indrettet, og med en god planløsning med store lyse rum. Huset byder jer indenfor med en lys og rummelig entre med trappe til første sal. Det store gennemlyste køkken-alrum er husets hjerte, hvor der både er god plads til at samle familien til madlavning og hygge i hverdagen — og så kan I bænke hele klassen til børnefødselsdagen. Stueplan rummer desuden en rummelig og lys sydvendt stue med udgang til stor terrasse, to værelser, bryggers med vaskesøjle, gæstetoilet og badeværelse med brus og badekar i direkte forbindelse med soveværelse og walk-in-closet/depot, hvilket gør jeres morgenritualer til en leg.

Bevæger I jer op ad trappen, kommer I til en stor, lys stue på førstesalen, hvorfra der er adgang til den store, vestvendte overdækkede tagterrasse med en fantastisk udsigt over Ebeltoft Vig. Det overdækkede uderum forlænger sommersæsonen, og tagterrassen bliver hurtigt det foretrukne rum, når I har lyst til at nyde eftermiddagssolen efter endt arbejdsdag. Her kan du lade dig bjergtage af solnedgangen over Ebeltoft Vig med den smukke udsigt over Ahl, Dragsmur og til de skovklædte arealer omkring Moesgaard. På førstesalen finder I desuden to store værelser.

Boligens have inviterer til ophold i alle dagens lyse timer. På nordsiden af ejendommen i direkte forbindelse med husets to indgange er indrettet en skøn ugenert gårdhave med krydderurtebed, stauder og masser af duftende roser, som indbyder til ophold og hygge fra morgen til aften. Fra dagligstuen i stueetagen er der adgang til den store sydvendte hækomkransede og ugenerte solgård med frodige blomsterbede og flisebelagt terrasse, som er rummelig nok til både solvogne og øvrige terrassemøbler – det perfekte sted at nyde sin morgenkaffe og starte dagen med højt humør. Haven byder i øvrigt på køkkenhave med drivhus, frugttræer, bærbuske og bålplads.

BELIGGENHED
Dette attraktive hus ligger selvfølgelig i et lige så attraktivt område. Med tennisbaner i ’baghaven’ og godt 5 minutters gang til byens toppede brosten, Egedal Skov, skudehavnen og havnebadet med vinterbadeklubben er stedet perfekt til den aktive familie. Børn i skolealderen vil nyde stisystemet til skole, og med idrætsfaciliteter og svømmehal blot en lille kilometer væk er boligen en perfekt base for hele familien.

Velkommen hjem!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.