Lyngevej 28, 8420 Knebel

DEJLIG FAMILIEVILLA I FØRSTE PARKET TIL DE ÅBNE MARKER

Hvis I er en børnefamilie på udkig efter hus, have og familievenlige rammer, så sæt straks kurs mod Lyngevej 28. Midt i naturskønne omgivelser venter jeres nye hjem, og her er tale om en velholdt 70’er villa, hvor I straks vil føle jer hjemme. I overtager samlet set 228 etagemeter, som fordeler sig på et dejligt stueplan og en fuld kælder med både badeværelse, vaskerum og en række disponible rum i god stand. Hobbyrum, viktualerum, værksted eller teenageafdeling? Uanset hvad I ønsker jer, så får I her rummene til at udleve alle drømmene.

Også stueplanet står parat til at tage godt imod jer, og her får I perfekte betingelser for familielivet. Her finder I en separat værelsesafdeling med et badeværelse og tre fine værelser. Dertil kommer det store opholdsrum, som binder hele hjemmet sammen. Den gode planløsning giver jer åben forbindelse mellem køkken alrum og stue, så her får I et rum med fokus på hygge og samvær. I kan stå med middagsforberedelserne i det pæne køkken, mens I følger med i snakken omkring spisebordet, og når I har nydt en middag i hinandens selskab, kan I rykke videre ind i stuen. Her kan I glæde jer over brændeovnen, som vil opgradere de mørke vinterdage, så I kan læne jer tilbage i sofaen, mens ilden knitrer, og de brede vinduespartier inviterer på udsigt til haven.

Endnu mere plads venter jer udenfor i den sydvestvendte have, så når sommeren melder sin ankomst, kan I rykke ud på terrassen med både lemonade og isvafler, der kan køle jer ned i varmen. Her på terrassen kan I nyde, hvordan roen sænker sig over jer, mens børnene indvier græsplænen med diverse havespil.

Velkommen hjem!

BELIGGENHED
I befinder jer kun fyrre minutters kørsel fra Aarhus og kun et kvarter i bil fra Rønde, men det kan være svært at forstå, når I ankommer til Lyngevej 28 i Knebel, for her ånder alting fred og idyl. Jeres nye hjem ligger i første parket til både skov og åbne marker, så der er natur lige udenfor hoveddøren, og her kan børnene derfor vokse op i den friske luft. I kan gå lange ture i nærområdet, og der er også rig mulighed for at stige op på cyklerne og tage hele familien med på en søndagsudflugt med picnic. Eftersom Knebel placerer sig lige ud til Knebel Vig, så kan frokosten serveres med udsigt over vandet. Men Knebel kan prale af meget mere end de naturskønne omgivelser, for her finder I også alt, hvad børnefamilien har brug for. Byen står nemlig til rådighed med både købmand, apotek, sparekasse, skole, daginstitution og idrætsfaciliteter, og det ligger alt sammen i gåafstand fra jeres hoveddør.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.