Bakkevej 3, 8400 Ebeltoft

UDSIGT TIL VANDET MED GOD BELIGGENHED I DEJLIGE EBELTOFT

EJENDOM
Denne bolig er helt perfekt til det unge par, der skal flytte i hus for første gang eller det ældre par, hvor børnene er flyttet fra reden og pladsbehovet ikke er det største. Glæd dig til udsigt over Ebeltoft Vig og en meget anvendelig kælder med masser af muligheder.

Du bliver herre over en velindrettet villa uden spildte kvadratmeter. For nyligt blev der lagt nyt tag, ligesom en del af vinduerne også er udskiftede.

I det meste af stueetagen er der gulve i massivt træ, der er bejdset grønne. Dette giver boligen et helt unikt kendetegn, men det er nemt at slibe den grønne farve af, hvis du ønsker et mere klassisk trægulv. Køkkenet er holdt i hvide elementer, og det er dejligt at stå og lave mad her, hvor der er rigelig plads om ørerne. Afhængig af vind og vejr, kan du indtage måltidet i stuen eller tage det med dig ud på den sydvestvendte terrasse, hvor solen skinner til langt ud på aftenen.

I selve stuen er der masser af muligheder for indretning, og det bliver næppe et problem for dig at få plads til både spisebordet og sofahjørnet, hvor I kan slappe af efter en lang dag. Der kommer masser af lys ind i rummet gennem de store vinduer, og man kan se det glitrende vand i Ebeltoft Vig fra alle stuens vinduer.

Du får to fine værelser til din rådighed i dette hus, og begge værelser har – ligesom entréen i øvrigt, indbyggede skabe, så opbevaringsmulighederne er i orden. Det største af værelserne er oplagt til soveværelse, og her er der rigelig plads til at have dobbeltsengen stående samt let møblement. Afhængig af hvem der flytter med dig, kan du indrette det andet værelse som børneværelse eller kontor. I kælderen har du en håndfuld gode rum at benytte til opbevaring, hobbybrug eller andet.

Til huset hører en godt afskærmet have, hvor du er fri for nysgerrige blikke, takket være husets beliggenhed på en bakke og grønne træer og buske hele vejen rundt. I indkørslen er der plads til to biler, og det nyopførte halvtag er det helt rigtige sted at parkere cyklerne eller barnevognen.

BELIGGENHED
Centralt i Ebeltoft - på 2 min. på gåben, når du både Ebeltofts brostensbelagt gågade, indkøbsmuligheder eller vandet. Boligen ligger på en rolig vej i den nordlige del af Ebeltoft, hvor der er kort afstand til åbne områder, der er helt perfekte til en dejlig gåtur i det grønne eller en mere aktiv løbetur. Der er kun cirka en kilometer ned til centrum af byen, så du kan bare snøre skoene og spadsere af sted, når du skal ud og nyde den charmerende, gamle købstad. Der er et dejligt maritimt miljø, og i området er der mange gode badestrande. I det hele taget befinder vi os i et meget naturskønt område, hvor der er masser af tilbud for alle dem, der holder af aktiviteter under åben himmel, og det tager ikke meget mere end en halv time at køre til Aarhus.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.