Strandgårdshøj 11, 8400 Ebeltoft

RUMMELIG KVALITETSVILLA MED DEN SMUKKESTE HAVUDSIGT

EJENDOM
Hvem drømmer ikke om at begynde en ny, frisk dag med at få øjenkontakt med havets blå nuancer og nyde den fantastiske udsigt til vand og himmel fra det sekund, man slår øjnene op?

Denne oplevelse er ikke kun forbeholdt det årlige weekendophold eller sommerferien på et lækkert hotel. Nej, nu kan oplevelsen blive jeres hver evig eneste dag. Med nøglerne til Strandgårdshøj 11 i Ebeltoft er I garanteret det hjem, I altid har drømt om – med den flotteste udsigt over Ebeltoft Vig og med masser af plads til at udleve familielivet med alle de aktiviteter og hverdagsscenarier, som det indbefatter.

Den mondæne murstensvilla med tegltag giver jer 211 spændende etagemeter at indrette jer på og præsenterer jer desuden for en række attraktive forbedringer og komfortable bekvemmeligheder, som alt sammen er med til at forsøde tilværelsen. Eksempelvis er villaen gennemrenoveret tilbage i 90'erne, og senest er gavlen mod syd blevet renoveret og isoleret, så den er modstandsdygtig overfor fugt. Der er ligeledes indlagt behagelige gulvvarme i flere rum – den lille hall, badeværelset på 1. sal samt badeværelset i kælderen og det fine disponible rum nede i underetagen som af sælger anvendes med mulighed for overnatning.

Ja, underetagen – endnu en skøn kvalitet ved denne rummelige ejendom. Kælderen byder velkommen via sin helt egen indgang og indeholder som nævnt både et flot disponibelt rum og et brusebadeværelse med dejlig gulvvarme, flere disponible rum med gode anvendelsesmuligheder samt et separat vaskerum forsynet med vaskemaskine og tørretumbler, så de huslige pligter kan klares i ro og mag. Denne afdeling er perfekt til teenageren, som ønsker sit eget "space" i virkelig lækre omgivelser, hvor der kan spilles musik, games og spilles uden at forstyrre resten af familien. Det er desuden også her fra underetagen, at I kan begive jer ud i den solrige have og slappe af på terrasserne med udsigt til vandet.

I stueetagen kan I samle en masse gæster i den kæmpestore og lysfyldte dagligstue mod vest, som sørger for, at I kan nyde god mad og lækker vin til synet af det havblå vand ude i horisonten. Herfra har I også adgang til endnu en hyggelig stue samt til etagens flotte køkken, som står opført i tidløse materialer og er forsynet med alle de hårde hvidevarer, I skal bruge. Afslutningsvis præsenterer 1. salen to store gode værelser med klædeskabe samt et stilfuldt badeværelse med brus.

BELIGGENHED
Beliggenheden taler jo næsten for sig selv og understreger, at I her får én af Ebeltofts absolut mest misundelsesværdige adresser med beundringsværdige udsigtspunkter til land, vand og himmel. Desuden bliver I en del af det eksklusive Strandgårdshøj, der er præget af mange smukke ejendomme og kort gåafstand til den dejlige badestrand. I kan ligeledes spadsere eller cykle til midtbyen på under ti minutter og nyde godt af det levende handelscentrum med restauranter, butikker og masser af god stemning omkring Lystbådehavnen.

Velkommen til en sand perle med smuk udsigt!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.