Søskrænten 32, 8400 Ebeltoft

LYS VILLA MED KIG TIL EBELTOFT VIG

EJENDOM
Er I på udkig efter nye rammer for familielivet, så skal I straks sætte kurs mod den lukkede vej med det fine navn, Søskrænten. Som navnet indikerer, så omkranser vejen en lille sø, og på modsatte side bliver I naboer til et grønt skovområde, så her er naturskønne omgivelser i alle retninger. For enden af vejen bydes I velkommen af villaen, som har ligget her siden 2006, og som takket være sin unge alder præsenterer sig flot og velholdt. Huset står med en rødstensfacade og et rødt tegltag, og det samme gør sig gældende for carporten, som ligger i forbindelse med huset.

Når I har parkeret bilen, kan I bevæge jer indenfor, og her bekræftes det gode førstehåndsindtryk. I entréen kan I allerede fornemme den dejlige rumfornemmelse og indretningens stilrene udtryk, som bliver et tema på begge boligens etager. Foruden entréen giver stueplanet jer et bryggers, et flisebadeværelse, et værelse og et stort opholdsmiljø med åbent rumforløb mellem køkken-alrum og stue. Her får familien et naturligt samlingssted, og det er nemt at forestille sig de hyggelige hverdagsstunder, hvor der laves mad, mens snakken går omkring spisebordet, og børnene leger på stuegulvet.

Ovenpå finder I endnu et stuemiljø, som prydes af et lyst gulv, loft til kip og lysindfaldet fra de mange vinduer. Derudover får I endnu et nydeligt badeværelse og to værelser, hvor de store vinduespartier sørger for en grøn udsigt til skovens træer. Og der venter jer en ekstra fantastisk overraskelse, for stuen giver adgang til en stor, vestvendt altan, og her kan I nyde de mange soltimer med udsyn over villakvarteret og med kig til Ebeltoft Vig - her er det nemt at falde i staver over den blå horisont. Samtidig kan I se ned til jeres herlige gårdhave, hvor scenen er sat for sommerdage med sol, grill og gode venner.

BELIGGENHED
Udsigten fra jeres altan vidner om den attraktive adresse. Der er kun en kort gåtur ned til kysten, og I kan eksempelvis tilbringe de varme dage på den populære Vibæk Strand. Og de smukke omgivelser kombineres med kort afstand til hverdagens gøremål, for der er fem minutter på cykel til nærmeste supermarked, og under ti minutters køretur tager jer til Ebeltoft, hvor I finder endnu flere indkøbsmuligheder og små specialforretninger. Her i Ebeltoft er der også rig mulighed for, at nyde bylivet i de hyggelige gader og ikke mindst ved den stemningsfulde havn.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.