Vibæklund 6, 8400 Ebeltoft

NATURSKØN EBELTOFT-VILLA VED STRANDEN

EJENDOM
Velkommen til Danmarks næsetip, Ebeltoft – et idyllisk område, der nærmest tipper over af bare naturoplevelser og pure frisk luft. Midt i alt dette tilbyder Vibæklund 6 en fantastisk villa, hvor kernefamilien kan slå sig ned og nyde roen.

Boligens samlede grundareal på 1094 kvadratmeter gør det oplagt at tilbringe masser af tid i den private og nemme have, der udmærker sig i sin grønne enkelhed med buskadser, træer og et stort areal, hvor I for eksempel kan finde badminton-ketcherne frem eller dygtiggøre bordtennis-hånden – hvis I da ikke foretrækker at nyde morgensolen fra liggestolen på den smukke træterrasse, der omgiver huset. Under den overdækkede del er det oplagt at nyde hvert et måltid, når vejret er til det.

Selve villaen på fire soveværelser og en stue har ikke mange år på bagen med opførelsen i 2009, og derfor fremstår boligen særdeles velholdt og indbydende. Stuen udmærker sig med et charmerende træloft til kip, et skønt lysindfald fra haven og lyst gulv. Den gode loftshøjde og det lyse udtryk skaber en skøn stemning, hvor I kan tilbringe mange timer sammen hele familien – hvad end det må være med et spil kort efter aftensmaden eller med et glas rødvin til de sene nætter, når ungerne er krøbet til køjs. I forlængelse af stuen står køkkenet og flotter sig med sine hvide materialer, skinnende overflader og opvaskemaskine, og vaskemaskinen samt yderligere skabsplads holder til i hjemmets bryggers.

Endelig byder stueetagen velkommen til to dejlige soveværelser og to lækre badeværelser, der begge indeholder separat bruseniche. Der hører også en mulighedsrig kælderetage med til villaen, hvor I finder hele tre disponible rum og et gæstetoilet.

Trappen i stuen giver adgang til husets mindre førstesal, der med sine små, trange rum og skrå vægge af træ nærmest minder om en hems i udformningen. Både reposen og de to værelser udstråler hygge og charme, hvilket unægteligt bliver et hit hos børnene.

BELIGGENHED
Bliver villaen på Vibæklund jeres hjemlige base, så er det oplagt at benytte områdets attraktive badestrand Vibæk Strand. Med boligens rolige og ugenerte placering i anden række fra vandet er det næsten en skam, hvis ikke I går hen og bliver faste vinterbadere, for naturen i området og Ebeltoft Vigs skvulpende vand er bjergtagende året rundt. Men en gåtur med hunden på stranden, når blæsten og gråvejret for alvor har sat ind, skal man naturligvis heller ikke kimse ad.

Foruden en naturskøn beliggenhed kan adressen prale af kort afstand til Ebeltoft by, for det tager nemlig kun otte minutter at cykle dertil langs den smukke kyst. Her kan I blandt andet nyde godt af den lokale skole, gode indkøbsmuligheder og restauranter. Ebeltoft vrimler med lokale såvel som turister, så det er bare om at tage del i den idylliske halvøs festligheder.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.