Stabelhøjen 2, 8400 Ebeltoft

RUMMELIGT OG VEDLIGEHOLDSFRIT FAMILIEHUS MED PLADS TIL DINE, MINE OG VORES BØRN

EJENDOM
Den fantastiske rødstensejendom på Stabelhøjen 2 kan skrive mange dejlige kvaliteter på sit CV. Her får I en dejlig etplansvilla. Huset er sundt, allergivenligt og bygget med gode vedligeholdelsesfrie materialer.~

Planløsningen er perfekt til børnefamilien, særligt pga. den optimale opdeling mellem forældre- og børneværelser, som befinder sig i hver deres ende af huset; hver især med tilknyttet badeværelse. Børneafdelingens tre lyse og rummelige værelser samt badeværelset tilgås via et fælles multirum med bl.a. tv og sovemulighed.~

Forældreafdelingen består af et rummeligt master bedroom med masser af skabsplads, stort hverdagsluksuriøst badeværelse med hvide elementer, karbad og stor bruseniche. Og er det ikke nok, får I tilmed jeres helt eget walk-in-closet.~ Børne- og forældreafdelingen bindes sammen af en stor og hyggelig stue med lysindfald fra begge sider af huset. Stuen har flere hyggekroge og brændeovnens centrale placering giver en skøn varme i vinterhalvåret.~

I forlængelse af stuen ligger et funktionelt og charmerende trækøkken med god spiseplads. I forbindelse hertil får I til slut et praktisk grovkøkken og bryggers med ekstra skabsplads og vaskesøjle. Fra bryggers er der udgang til overdækket carport.

Det solide murstenshus fremtræder med attraktive vinduer og et solidt tag, som blev skiftet i 2003. Alt er lyst og indflytningsklart. Derudover er der mulighed for at udnytte loftet på 180 m2 til et to-families hus, gildesal, teenageafdeling, udlejningslejlighed eller hjemmearbejdsplads – ja, kun fantasien sætter grænser. I baghaven ligger et fint skur, som kan indrettes til værksted, fitness-lokale eller hobbyrum. Derudover er der et disponibelt rum, hvor der er forberedt til bad og gæstetoilet.

BELIGGENHED
Huset slår sine folder på adressen Stabelhøjen 2, en kæmpestor hjørnegrund på 3.225 kvm, midt i det hyggelige landsbysamfund Handrup. I Handrup kommer I til at blive nabo til den fine, gamle kirke ved Tinghøjvej, og ellers kan I bare se frem til at opleve kvarterets varme og indbydende atmosfære, som især er kendetegnet ved sit stærke sammenhold naboerne imellem. Skolebussen holder desuden lige udenfor døren, så hverdagen for jer som børnefamilie nemt kan hænge sammen.

Naturen er virkelig også i fokus her på egnen. Hvis I holder af en aktiv hverdag, kan I glæde jer til områdets mange løbe-, vandre- og mountainbikeruter, som leder jer gennem det smukke landskab, ligesom I bor dejlig tæt på vandet og den børnevenlige Handrup Strand, der byder på lavt og udsædvanligt lunt vand.

Alt dette – natur, landsbystemning og et virkelig dejligt og familievenligt hus, får I bare syv minutter fra hyggelige Ebeltoft og kun tre kvarter i bil fra Århus C.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.