Mølleparken 7, 8400 Ebeltoft

SKØNT RÆKKEHUS MED HAVE OG BØRNEVENLIG BELIGGENHED

EJENDOM
Nu kan boligdrømmen om et hyggeligt rækkehus med stor stue og køkken-alrum, hyggelig lukket have og den børnevenlige beliggenhed blive til virkelig!
På Mølleparken 7 – en blind vej, hvor kvarterets børn leger med hinanden på den rolige gade – venter jer nemlig en klassisk murstensvilla fra 1978. Her er alle de rigtige betingelser for det harmoniske familieliv, og i den ugenerede have er der plads til både havespil med ungerne og afslapning på morgen- og aftenterrasserne mod øst og vest. Men før I sætter jer tilrette på terrassen, kan I parkere bilen i carporten med tilhørende udhus, og fra carporten kan I gå tør skoet ind i entréen.

Indenfor venter jer en velholdt bolig, hvor der er gode muligheder for at sætte jeres eget præg på indretningen. Planløsningen fordeler sig over 128 veldisponerede kvadratmeter, som blandt andet giver jer et bryggers, et badeværelse med bruseniche og badekar samt en værelsesafdeling med tre lyse værelser med god skabsplads, og hvoraf det oplagte forældreværelse har indbygget skabsvæg. Planløsningen fuldendes af to skønne opholdsmiljøer, nemlig en stue samt et køkken-alrum. Disse to afdelinger opdeles af en halvvæg, som diskret adskiller de to opholdsrum, men samtidig tillader sollyset og samtalen af flyde frit mellem rummene.

Køkkenet tilbyder jer masser af bord- og opbevaringsplads, og køkkenets halvø gør, at I aldrig mister kontakten til familien og gæster, der sidder rundt om spisebordet. Fra alrummet træder I ind i den store stue, hvor der er rigeligt med gulvplads og et helt fantastisk lysindfald fra de brede vinduespartier med skydedør ud til terrassen, så I på de varme sommerdage kan åbne helt op, og dermed forøge det oplevede boligareal betragteligt. Her venter jer med andre ord en skøn bolig med masser af potentiale!

BELIGGENHED
I befinder jer i et attraktivt kvarter, som ligger centralt i Ebeltoft med blot 400 meter ind til byens charmerende brostensbelagte handelsgader. I byen kan I gå opdagelse i de mange specialforretninger og gøre holdt ved en af de mange hyggelige caféer, inden I spadserer ned til byens maritime havnemiljø med stor lystbådehavn og gode fiskerestauranter. Derudover er området kendt for sin fantastiske natur med flotte sandstrande og store skovområder samt Nationalpark Mols Bjerge – et sandt paradis for alle naturelskere! Som prikken over i’et har I både skole og indkøbsmuligheder inden for en radius af 800 meter, så betingelserne er i top for børnefamilien!

Velkommen til jeres nye hjem!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.