Mimosavej 14, Egsmark, 8400 Ebeltoft

EJENDOM
Velkommen til Danmarks næsetip, Ebeltoft – et idyllisk område, der nærmest tipper over af bare naturoplevelser og pure frisk luft. Midt i alt dette tilbyder Mimosavej 14 en fantastisk villa, hvor kernefamilien kan slå sig ned og nyde roen.

Boligen har en rigtig god beliggenhed, med kræver en større gennem renovering inden I kan nyde de mange muligheder som boligen giver.

Der findes en ikke færdigmeldt bygning på grunden.

BELIGGENHED
Bliver Villaen på Mimosavej 14 jeres hjemlige base, så er det oplagt at benytte områdets attraktive badestrand Vibæk Strand. Med boligens rolige og ugenerte placering med kort afstand fra vandet er det næsten en skam, hvis ikke I går hen og bliver faste vinterbadere, for naturen i området og Ebeltoft Vigs skvulpende vand er bjergtagende året rundt. Men en gåtur med hunden på stranden, når blæsten og gråvejret for alvor har sat ind, skal man naturligvis heller ikke kimse ad.

Foruden en naturskøn beliggenhed kan adressen prale af kort afstand til Ebeltoft by, for det tager nemlig kun otte minutter at cykle dertil langs den smukke kyst. Her kan I blandt andet nyde godt af den lokale skole, gode indkøbsmuligheder og restauranter. Ebeltoft vrimler med lokale såvel som turister, så det er bare om at tage del i den idylliske halvøs festligheder.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.