Dalvangen 13, Boeslum, 8400 Ebeltoft

STEMNINGSFULDT TRÆHUS I TRYGGE OMGIVELSER - TÆT PÅ STISYSTEMER OG SKOLE

EJENDOM
Ved første øjekast kunne det fine, røde træhus på Dalvangen 13 måske godt ligne et sommerhus, hvilket det også sagtens kan anvendes som, hvis dette ønskes. Det charmerende og stemningsfulde træhus kan ligeledes anvendes som villa til helårsbeboelse – perfekt indrettet til såvel førstegangskøbere, familier og pensionister, der drømmer om en lille bid af den hyggelige "feriestemning" midt i hverdagen nær Ebeltoft.

Ejendommen er opført i 1998 og har derfor ikke særlig mange år bag sig; her får I med andre ord et sundt og relativt ungt hus, som er let at vedligeholde og lige til at flytte ind i. Alt fremtræder velholdt, så I kan roligt pakke flyttekasserne ud, læne jer tilbage i sofaen og nyde tilværelsen i et hjem, der oser af varme.

Skønt 93 kvadratmeter måske ikke lyder af meget, skal I bestemt ikke lade jer narre! Boligen føles nemlig særdeles rummelig, hvilket især skyldes arkitekturen med loft til kip og den charmerende hems bygget henover entréen, som giver et dejligt lysindfald. Foruden hemsen, der selvfølgelig også kan anvendes som et dejligt putte-, læse- eller legerum, findes der yderligere tre regulære værelser i boligen, som alle er kendetegnet ved deres rå trædetaljer og varme atmosfære.

Fra entréen er der ydermere adgang til et dejligt stort badeværelse, hvor der er masser af plads til både velvære med ansigtsmaske og tøjkriser foran spejlet. Rummet er indrettet med separat bruseniche og flotte sandfarvede fliser, og i hjørnet er der adgang til et praktisk vaskebryggers med vaskemaskine.

Endelig åbner et flot og lyst køkken sig i forening med et kombineret alrum og stuemiljø, hvor brændeovnen knitrer lystigt, og hvor de mange småsprossede vinduespartier giver et flot udkig til den grønne have. Her kommer loft-til-kip-effekten for alvor til sin ret, og alt i alt er der bare tale om et rum, som virkelig indbyder til mange gode aktiviteter – enten sammen eller hver for sig.

Ejendommen er forsynet med en varmepumpe, og ude foran vil I både blive mødt at en flot carport med matchende rød træbeklædning, et skur og et udhus – for ej at forglemme den skønne have på mere end 1.400 kvadratmeter!

BELIGGENHED
Huset ligger roligt og tilbagetrukket på Dalvangen 13 i smørhullet mellem Boeslum og Ebeltoft. Området er kendt som et trygt og stille kvarter, hvor både børnefamilier og ældre bor side om side. Der er gode stisystemer tæt herved, som gør det let at smutte over på den nærliggende legeplads og nyde eftermiddagen med gynge- og rutsjeture eller at følge ruten til skolen, som er let at nå fra denne attraktive beliggenhed. Samtidig er naturen nærværende; åbne marker og vandløb samt den store golfplæne, som skaber et grønt og åbent nabolag. Alt sammen mens I stadig er tæt på Ebeltofts hyggelige byliv!

Velkommen til.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.