Skovfryd 5, Begtrup, 8420 Knebel

FAMILIEVENLIG VILLA MED MASSER AF POTENTIALE - BELIGGENDE MED SKØN UDSIGT TIL VANDET

EJENDOM
Første møde med denne hyggelige rødstensvilla giver jer forhåbentlig en forsmag på alt det gode, I har i vente! Masser af plads, luft, frihed, muligheder og en smuk udsigt til Begtrup Vig er blandt nøgleordene, der bedst beskriver jeres nye hjem. Dette sted er ideelt for familien, som drømmer om god plads i et hus ved vandet og tillige få mulighed for at udleve flere gør-det-selv-projekter. Noget af det mest unikke ved denne ejendom er, at der medfølger to matrikler – én på 1.761 m² og endnu en på 1.485 m² i forlængelse af den første. De to store sommergrunde åbner for et væld af muligheder, både for at indrette en helt utrolig have, men i særdeleshed for at bygge til, bygge ekstra eller bygge helt nyt! Det er op til jer.

Det hus, der allerede fremtræder på den ene af de to matrikler i dag, er en rødstensvilla i to plan fra 1958. Huset er overordnet i god stand, men det er er ingen hemmelighed, at I skal finde malergrejet og værktøjskassen frem for at opnå det fulde potentiale og skabe et lækkert hjem, der står snorlige og helt up-to-date.

Huset har en beskeden størrelse, men er til gengæld udnyttet til perfektion, så det sagtens kan indvies af børnefamilien eller parret, der ønsker sig et dejligt sted ved vandet, hvor I kan gå og nusse om det hele og skabe de rammer, der passer bedst til jeres behov.

Stueetagen indeholder en entré til velkomst, et dejlig stort og lyst badeværelse med brusemiljø, et charmerende køkken med maritime fliser i en turkis farve, en rummelig opholdsstue med brændeovn for at sprede ekstra stemning og hygge samt et værelse af god størrelse. På 1. salen, som er dog er registret som uudnyttet, ankommer I til et stort multirum med masser af potentiale og yderligere adgang til to gode rum, hvoraf det ene fungerer som en "dobbeltrum", der let kan opdeles.

Ja, med den rette indsats og de rigtige kreative idéer kan dette hjem virkelig forvandle sig til noget ganske særligt – eller måske noget helt splinternyt?

BELIGGENHED
Ét er sikkert – beliggenheden trænger ikke til nogen fornyelse! Skovfryd 5 i Dragsmur placerer jer blot få skridt fra vandet, som I allerede får stor glæde af i hverdagen, når I befinder jer ude i haven eller bare kigger ud af vinduet inde fra villaen. Begtrup Vig imponerer med sin bløde, hvide sandstrand med badebro og det dejligste view mod naturen. At bo her er en ganske særlig kvalitet. Samtidig befinder I jer midt i Mols Bjerges utrolige landskab, som indbyder til at leve en aktiv hverdag med masser af små udflugter og vandreture. Desuden er der flere skønne strande tæt herved, og af byliv skal I heller ikke køre langt for at nå frem til indkøb, skoler og pasningstilbud med mere i én af de mange hyggelige byer langs kysten.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.