Elsegårde Skovvej 2, 8400 Ebeltoft

MULIGHEDSRIG VILLA I NATURSKØNNE OMGIVELSER NÆR EBELTOFT

EJENDOM
Det er blevet tid til at vende snuden mod Djurslands enestående naturomgivelser – villaen på Elsegårde Skovvej 2 står nemlig klar med tonsvis af muligheder kun syv minutters kørsel fra Ebeltoft. Det charmerende hjem henvender sig især til den store børnefamilie eller flere familier, som drømmer om at bo under samme tag.

Med et samlet grundareal på 2475 kvadratmeter kan I for alvor udfolde de grønne fingre og invitere vennerne over til grillaftener i den friske luft. Det store udemiljø lader kun fantasien sætte grænser, og de mange charmerende buskadser sørger for en hyggelig atmosfære. Hvem drømmer ikke om at kunne tilbyde sine unger langstrakte græsarealer, som de kan indtage barfodede, frie og bekymringsløse? Haven giver desuden adgang til et stort udhus på 40 kvadratmeter, hvor I kan dyrke hobbylivet for fuld udblæsning og fyre op for alskens praktiske projekter.

Selve boligen råder over 302 kvadratmeter fordelt på to etager og er opført i 1930. Der er køkken og badeværelse på begge etager, og hjemmet kalder derfor på de to familier, som ønsker at indtage hver sin etage – men som samtidig hungrer efter at nyde fællesskabet, hvor man spiser sammen flere gange om ugen og aktivt tager del i hinandens hverdag. Det ligger selvfølgelig også lige til højrebenet at flytte ind som én stor børnefamilie, der kunne tænke sig godt med plads at boltre sig på.

Det er ingen hemmelighed, at villaen trænger til en kærlig hånd. Måske er I den aktive familie, som godt kan lide at have nogle projekter kørende? I så fald står dette hus klar som en sand lækkerbisken med masser af gode rum, der i fremtiden vil udgøre jeres ultimative drømmehjem. Stueetagen åbner op for to rummelige entréer, et køkken med opvaskemaskine, et badeværelse med karbad, en stor pejsestue og fire yderligere rum, der er yderst indretningsvenlige, hvad end I ønsker at etablere endnu flere stuer med bløde hyggekroge, eller I kunne tænke jer en godt udvalg af soveværelser til store og små.

Endelig skal vi naturligvis runde villaens førstesal, der praler af et charmerende træudtryk med masser af sortmalede loftsbjælker. Disse detaljer tilfører en landlig og hyggelig atmosfære til hjemmets øverste gemakker. Foruden entréen får I tre store rum, det ene med brændeovn, samt et walk-in skab, et badeværelse med brus, et køkken og sidst men ikke mindst en skøn altan.

BELIGGENHED
Placeringen på Djursland er blot prikken over i’et. Mange turister ynder at tilbringe sommermånederne i dette naturparadis – men I får altså unik mulighed for at bo her med naturen som nabo året rundt. Fra jeres hjemlige base tager det få minutter at gå til vandet, og så ligger den stemningsfulde by Ebeltoft, der byder på en skole samt et væld af indkøbsmuligheder, en kort køretur væk. Djursland tilbyder lidt for enhver smag, uanset om I drages af strandens afslappende atmosfære eller Ebeltofts bugnende butiksfacader. Meget bedre bliver det ikke.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.