Kornvangen 27, Boeslum, 8400 Ebeltoft

CHARMERENDE VILLA MIDT I EBELTOFTS NATURSKØNNE OMGIVELSER

EJENDOM:
Hvis I er glade for naturen og drømmer om at bo midt i de grønne omgivelser, så vil I med det samme forelske jer i Kornvangen 27. Der går lige et øjeblik, før I får øje på huset, for det ligger højt i terrænet på den store grund, men her toner den dejlige villa frem på et grønt baggrundstæppe af træer og buske. Her får I jeres helt egen ugenerede oase, hvor tilværelsen vil stortrives i de indbydende rammer både inde og ude.

Villaen kan dateres tilbage til 1971, hvor den oprindeligt bød på 60 kvadratmeter og en facade i gasbeton, men det er helt tydeligt, at der siden er lagt tid, penge og kærlighed i en lang række forbedringer. Der er både bygget til, bygget om og renoveret, så i dag møder I et hus på 84 kvadratmeter, og det vil charmere jer med sin træbeklædte facade, som komplementeres af et tag fra 2009. I samme omgang blev der også etableret et ovenlysvindue, hvilket I vil nyde resultatet af inde i køkkenet, men derudover prydes taget også af solceller fra 2017. Og der venter jer flere gode overraskelser, for I finder også et pænt Svane-køkken fra 2016, mens badeværelsets nye del opgraderes med gulvvarme, og så sent som i 2019 blev der installeret en luft-til-luft-varmepumpe.

De mange istandsættelser har efterladt jer et herligt hjem, hvor I straks kan flytte ind, og det vil blive en fornøjelse, for hjemmet byder på en varm og hyggelig atmosfære, som gør det rart at være her. Boligen råder blandt andet over to fine værelser og et skønt opholdsrum, hvor køkkenet folder sig ud i direkte forlængelse af stuen. På kolde, regnfulde efterårsdage kan I her tænde op i brændeovnen, og til lyden af ilden, der knitrer, kan I nyde en kop varm kakao i sofaen - men når vi stiller uret på sommertid, kan I derimod slå døren op til haven. Både fra køkkenet og stuen kan I træde direkte ud på de terrasser, der omkranser det meste af huset, og her kan I følge solen lige fra dagens første kop kaffe til den lyse sommeraften.

BELIGGENHED:
Kornvangen 27 er én af de adresser, der på bedste vis kombinerer den smukke natur med det stemningsfulde byliv. I bor i et roligt kvarter med både helårsbeboelse og sommerhuse, hvor der er grønt til alle sider, og for golfentusiasten er der kun få skridt til frisk luft og motion ved Ebeltoft Golfklub. Lige nede for enden af Kornvangen starter hul 16, og herfra kan I også gå direkte over til klubhuset. Samtidig leder et stisystem jer den korte vej til midtbyen, og her møder I den særlige, charmerende stemning, der kendetegner Ebeltoft. Gaderne summer af liv og frister med små specialbutikker, mens havnen inviterer på både ishus og udsigt over vandet.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.