Majgårdsvej 63, Egsmark, 8400 Ebeltoft

GOD VILLA MED FANTASTISK CHARME OG SOLRIG HAVE

EJENDOM
På en skøn og rolig placering træder denne præsentable etplansvilla fra 2005 frem og viser sine mange skønne kvaliteter, der både kan værdsættes af parret såvel som af børnefamilien. Her får I nemlig 121 gode og nemme kvadratmeter fordelt over tre individuelle soveværelser, to badeværelser, et bryggers og en entré samt et pragtfuldt køkken-alrum med brændeovn og udgang til de solrige terrasser omkring huset. Endvidere er der knyttet en stor carport på 32 kvadratmeter til boligen, herunder med et 14 kvadratmeter stort udhus til opbevaring.

Det er tydeligt at se, at der er tale om et "ungt" hus, hvor alt stadig står lyst, pænt og velholdt. Husets kvadratmeter er udnyttet til perfektion, og takket være loftet til kip har boligen en ekstra god rumfornemmelse, som tillige skaber en god sammenhæng mellem stuen og de tre lyse værelser.

Fremvisningen tager sin begyndelse i entréen, der ligesom bryggerset og det flotte badeværelse er forsynet med dejlig el-gulvvarme, så I straks kan skifte skoene ud med strømper og nyde den behagelige temperatur, når I kommer indenfor døren. Temperaturen og det gode indeklima i boligen reguleres endvidere af en luft-til-luft varmepumpe og en hyggelig brændeovn inde i stuen, som spreder hygge og velvære.

De tre værelser med god skabsplads gør villaen velegnet til børnefamilien, der ønsker plads til både store og små. Alle værelser kan tilgås via det åbne køkken-alrum og stuemiljø, hvilket skaber en unik dynamik og tillader jer at lade døren stå på klem ind til ungerne, der leger med LEGO på værelset, mens I stadig kan følge med og føre en samtale fra køkkenet, hvor I laver mad og snitter grøntsager ved den smukke granitbordplade. Fra dette rum kan I til slut bevæge jer ud i den skønne, lyse spisestue og ud i haven omkranset af solrige terrasser mod både øst og vest.

BELIGGENHED
Velkommen til Majgårdsvej 63 ved Egsmark Strand – en beliggenhed der primært er forundt sommerhusejere, og som derfor udgør en virkelig rolig base til hverdag med kun ganske få helårsbeboelser. I sommerperioden blomstrer kvarteret virkelig op, og flere naboer kommer til, hvilket understreger den nærmest ferieagtige stemning, som præger området. Her har I Vibæk Strand i gåafstand fra jeres rolige beliggenhed, og fra vandkanten kan I beundre den smukke udsigt over Ebeltoft Vig med Mols Bjerge på den anden side. Skoven udfolder sig ligeledes i "baghaven" med skønne muligheder for gåture, og endelig bor I en ti minutters cykeltur fra Ebeltoft by, hvor I har alt, hvad I kan forlange af hverdagen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.