Holmbjergvej 69, Knebelbro, 8420 Knebel

UDSIGTSVILLA VED KNEBEL VIG

EJENDOM
Vi har at gøre med en helt ekstraordinær ejendom på Holmbjergvej 69. Den særegne facade med store vinduespartier langs stueplan er noget helt for sig, som straks fanger blikket fra forbipasserende, hvilket giver en enorm god synlighed til underetagens butikslokale, der står som endnu en spændende detalje.

Vi skal tilbage til 1976, da ejendommen første gang stod klar til indflytning. De klassiske 70'er-kendetegn er stadig at spore, og huset rummer således en skøn personlighed, der stråler ud af huset selv fra første øjekast. Det er skræddersyet til den skrånende grund, så flere skønne terrasser, altaner og udearealer skaber hyggen i det fri, og herfra kan man sidde og kigge ind mod de grønne trækroner og mærke de intime stunder i familiens nærvær, eller man kan nyde den ekstremt lækre udsigt over Knebel Vig.

Indvendigt i selve huset er det tre etager, der byder sig til: en stueplan med et voluminøst hjerterum inklusiv køkken samt et fælles badeværelse og et soveværelse med en suite badeværelse med sauna og hjørnebadekar. Dertil kommer førstesalens to værelser og kælderen, der foruden butikslokalet rummer et par disponible rum og endnu et badeværelse, mens der til ejendommen også hører en stor garage.

Der er indgået en lejekontrakt for beboelse med en årlig indtægt på 120.000 kr. Denne lejekontrakt overtages af en kommende køber.

BELIGGENHED
Knebelbros maritime stemning er ikke til at komme udenom, når man sådan bosætter sig på kanten af kysten med frit udsyn over lystbådehavnen og det blå vandspejl. Selvom strand og natur må siges at spille en dominerende hovedrolle for ejendommens beliggenhed, behøver man ikke at mangle, når det kommer til dagligdagens fornødenheder. Holmbjergvej 69 ligger nemlig ikke mange minutters cykeltur fra selve Knebels midtby, hvor Molsskolen, daginstitutioner, købmand og idrætsfaciliteter folder sig ud blandt det hyggelige naboskab. Skulle I være i humør til en større udflugt, ligger alle Djurslands attraktioner klar med alt fra sommerland, dyrepark og feriebyer, mens den jyske metropol Aarhus kan nås på tre kvarter i bil.

Velkommen hjem.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.