Energivej 38, 8420 Knebel

UNIK KVALITETSVILLA MED SMUK UDSIGT OVER KNEBEL OG KALØ VIG, MOLS BJERGE OG ÅRHUS

EJENDOM:
I dag har vi fornøjelsen af at invitere jer med til Energivej 38 i Knebel; en formidabel beliggenhed, som blot giver en lille forsmag på den udsøgte villaejendoms mange egenskaber. Ejendommen er opført i nyere tid i 2003, hvilket afspejles i de mange kvalitetsbevidste valg. Udsigten, de lækre materialer og den lyse, indbydende indretning fortjener at blive oplevet med egne øjne, men indtil vi får arrangeret en fremvisning, får I her et lille sneak peak.

Den moderne ejendom er udført i sublime materialer, hvilket skinner igennem helt fra allerførste øjekast. Gedigne, håndstrøgne mursten pryder facaderne og skaber et unikt, råt og tidløst look. Vedligeholdelsesfrie træ/alu vinduer og døre bidrager også til den høje standard, og det samme gør det fantastiske jordvarmeanlæg, som sikrer jer lave varmeudgifter.

Indretningen er helt fantastisk, og takket være husets høje placering i gadebilledet kan I se frem til at beundre en ret unik udsigt, der strækker sig så langt, øjet rækker: henover Knebel Vig og Kalø Vig, smukke Mols Bjerge og sågar helt til Århus på klare dage. De strålende solopgange indfinder sig over Mols Bjerge, mens den går ned i et ildhav af glødende nuancer ud over vandet.

Villaen byder på en stor entré, der smelter sammen med gangarealet. Et dejligt rum med god plads og fine skabsløsninger, så I får en varm velkomst. Herfra er der adgang til etagens flotte badeværelse med brusemiljø og vaskesøjle, tre dejlige værelser, hvoraf de to er forsynet med garderobeskabe, samt et virkelig lækkert, hyggeligt, rustikt og stilfuldt køkken, som sammen med alle hårde hvidevarer er udskiftet og fornyet indenfor de seneste fire år. Husets førstesal runder af med at fremvise yderligere to gode værelser, et ekstra badeværelse med brus samt en charmerende stue med udgang til balkonen – hele etagen er præget af hanebånd, som skaber en fed stemning!

Foruden selve boligen, som alene tæller 199 boligkvadratmeter, medfølger også en stor og lækker carport fra 2003 på 38 kvadratmeter samt et par gode udhuse, herunder et opvarmet hobbyrum, der er helt perfekt som værksted, atelier eller lignende. Glæd jer også til at udforske haven, som er vokset utrolig flot op og ligger fuldkommen lukket og ugeneret, så børn og/eller kæledyr trygt kan rende frit omkring og nyde sommerdagene. Der er anlagt flere skønne terrasser, som gør det muligt at opsøge solen på alle sider af dagen, og derudover er der bare lagt op til leg og aktiviteter på den flotte græsplæne, der står med varieret beplantning.

BELIGGENHED:
Ejendommen ligger i et roligt område på en lukket og familievenlig vej, som er i høj kurs. Fra huset og vejen er der direkte udgang til den sti, der fører jer ned til den eftertragtede badestrand med badebro blot 500 meter herfra! Med skole, børnehus, indkøb og butikker har Knebel alt, I skal bruge!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.