Havvej 6, Vrinners, 8420 Knebel

LYS OG GEDIGEN VILLA MED UDSØGT UDEMILJØ OG IDEEL PLACERING NÆR VAND OG STRAND

EJENDOM:
I bosætter jer i en nydelig og velholdt ejendom, som er opført i 1968. Grundet løbende vedligeholdelse og moderniseringer kan I på adressen glæde jer over en fuldstændig indflytningsklar bolig med moderne og kvalitetsbevidste materialevalg.

Huset er i sandhed fantastisk placeret på grunden, hvor der udfolder sig et udsøgt havemiljø, der i den grad skaber optimale rammer om de fælles sommerglæder. Her kan børnene lege i timevis i den store, grønne have, mens de voksne læner sig tilbage på det store, sydvestvendte terrassemiljø og nyder roen, der omgiver jer.
På grunden er ydermere en stor garage og et udhus med adgang til to disponible rum. Stedet her giver jer god opbevaringsplads samt muligheder for at indrette jer med hobbyrum, kontormiljø eller værksted.

Boligen præsenterer sig med en indbydende entré og gang, der giver jer god opbevaringsplads. Husets ultimative hjerterum skaber god samhørighed mellem alle familiens fælles anliggender, da køkkenet ligger i åben forbindelse til et stort stuemiljø. Her prydes tilværelsen af et fortrinligt lysindfald samt et fint, lyst trægulv. Fra stuen kan I forbinde husets inde- og udeliv, når I inviterer selskabet med ud på det solrige terrassemiljø. Om vinteren kan I forskanse jer fra kulden ved at tænde op i brændeovnen.

Køkkenet er opført i et tidløst design, hvor sorte køkkenelementer skaber flotte kontraster i det ellers hvide køkkenlandskab. Her er I garanteret alle hårde hvidevarer samt plads til flere hænder i den daglige madlavning.

De resterende kvadratmeter i husets stueplan forefindes på tre lyse værelser, et bryggers og et rummeligt badeværelse med badekar.

På første sal prydes tilværelsen af et flot loft-til-kip med spots i loftet. Heroppe venter en lys stue, hvor et stort vinduesparti inviterer jer med ud på en stor, sydvestvendt altan, hvorpå I kan nyde solens stråler og et raffineret kig til den grønne have. Hertil er på første sal et stort værelse med ovenlysvinduer og et luksuriøst badeværelse også med ovenlysvinduer.

VAND, STRAND OG GRØN NATUR
Villaen rangerer blot endnu højere, når man medregner den ideelle beliggenhed, der placerer jer nær alle livets fornødenheder. Her er I placeret i en lille, ugeneret lomme midt i byen. Fra huset kan I hver dag gå til havets forfriskende bølger, og I kan køre til Knebel Strand på bare seks minutter. I har kun 290 meter til en god Coop Dagli’Brugsen, og ungerne har små fire kilometer til skole. I kommer nemt med offentlig transport med kun 170 meter til nærmeste busstoppested. Hertil er I placeret lige ved foden til Mols Bjerge, hvilket giver jer naturskønne oplevelser på nært hold i hverdagen.

Velkommen hjem!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.