Rolighedsvej 4, Femmøller, 8400 Ebeltoft

FLOT ETPLANSVILLA MED SMUK UDSIGT TIL MOLS BJERGE

EJENDOM:
Det velholdte hus er opført i 1971, og den 162 kvm. store villa har en veldisponeret planløsning, der tæller tre gode værelser, en stue med fri passage til køkkenet, entré, to flisebadeværelser og et kombineret hobbyrum og værksted. Villaen er en helårsbolig, der kan benyttes som sommerbolig, idet der ikke er bopælspligt på ejendommen. Indretningen er klassisk og stilfuld, og det er nemt at forestille sig arealerne med egne tilføjelser. I det fælles opholdsrum finder du pæne gulve og brede vinduespartier, der sørger for et smukt lysindfald. Herfra kan du tilgå den store, uforstyrrede træterrasse, der vender mod syd og vest - og som tilmed har et overdækket areal med god plads til møblement. Som prikken over i'et får du brændeovn som varmekilde til de kolde, danske vintermåneder. Den grønne have har en fin græsplæne, frodig beplantning og høje træer, så familiemedlemmer med ekstra grønne fingre har masser af plads til at udfolde diverse haveprojekter. Hjemmet henvender sig både til den lille familie eller det ældre par, som gerne vil bo ugeneret og idyllisk. Til grunden hører der også en rummelig carport og et udhus - og der er adgang til fibernet.

BELIGGENHED:
Adressen er beliggende i Femmøller og har et fantastisk kig til Mols Bjerge fra haven - her kan du tilbringe mange gode stunder sammen med mennesker, du holder af. Byen har en efterskole, og en restaurant, og Molsvej har rigtig fine busforbindelser, hvis du foretrækker at tage offentlig transport til og fra hjemmet. Det tager ca. et kvarter i bil at komme ind til Ebeltoft by, hvor et skønt havnemiljø, Fregatten Jylland og et hyggeligt butiksliv venter. Øst for Ebeltoft finder du Dråby og Boeslum Strand, og er du bidt af vandsport er der masser af fritidsaktiviteter på gyngende grund i området. Stubbe Sø er også et yndet udflugtsmål til gåturen, og den 250 km. lange kyststrækning på Djursland har nogle af Danmarks bedste strande. Ree Park Safari og Skandinavisk Dyrepark er også oplagte destinationer, når weekenden melder din ankomst. Istidslandskabet i Mols Bjerge er helt unikt, og med en varierende natur kan dig og familien gå på opdagelse sammen og glæde jer over at være så tæt på kulturhistorien.

Alt i alt får du en pæn, indflytningsklar villa og en naturskøn grund, hvor udsigten ikke er til at tage fejl af. Vi ser frem til at byde dig velkommen ved en fremvisning!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.