Tved Bygade 41, 8420 Knebel

DEJLIG VILLA CENTRALT BELIGGENDE I TVED MED UGENERET HAVE

Her er en charmerende villa, der ligger centralt i landsbyen Tved med kort afstand til de daglige indkøb og den lokale slagter. I kan glæde jer over flere forskellige udeområder, hvor I kan slappe af helt ugeneret i sommermånederne, og boligen er indrettet med store rum, så der god plads til familiens udfoldelser.

EJENDOM:
En dejlig have med en stor græsplæne er anlagt med flere terrasser og et drivhus, hvor I kan dyrke tomater og agurker. I bunden af haven finder I en terrasse, og her vil det være naturligt at nyde et grillet måltid i det fri, når vejret er til det, mens en delvist overdækket terrasse også er et skønt uderum helt henne ved huset. På græsplænen kan børnene spille fodbold, og en garage er etableret ved et udhus - her er også et lagerrum.

Boligen har et skønt køkken med plads til et mindre spisebord; elementerne er holdt i en lysegrå, elegant stil med en bordplade i træ, og der er alt i hårde hvidevarer. I bryggerset er der installeret vaskemaskine og tørretumbler, mens stuen har en pilleovn, der hygger og giver varme i et rum, som har plads til både spisebord og sofahjørne. Badeværelset er indrettet med bruseniche og hvide skabe, så der er gode opbevaringsmuligheder, og fra entreen kan I tage trappen op til første sal. Her får I tre værelser og et gæstetoilet, der har et fint trekantet vindue i kvisten, mens et af værelserne er udstyret med indbyggede skabe.

BELIGGENHED:
Tved er en hyggelig landsby med et godt sammenhold, hvor der for eksempel er fællesspisning i forsamlingshuset. I vil bo lige i nærheden af både supermarkedet og byens slagter, mens skole og børnepasning kan findes i Knebel, der ligger cirka 4,5 kilometer fra ejendommen. Der er rig mulighed for at leve et aktivt friluftsliv med vandreture i Mols Bjerge og kajakroning i havet - for eksempel ved Torup strand, der ligger et par kilometer væk - mens det selvfølgelig også er muligt at blive en del af idrætsforeningen i Knebel. Ebeltoft er den nærmeste større by, hvor I kan finde spisesteder og flere forretninger, og I kan besøge byen efter cirka tyve minutters kørsel i bil. Ellers er det blot at nyde de landlige omgivelser og fællesskabet i byen, hvor I får rig mulighed for at blive en del af et veludviklet landsbysamfund med mange aktiviteter.

En spændende ejendom med en hyggelig beliggenhed i en aktiv landsby - vi ser frem til at give jer en omvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.