Bøgeslugten 1, 8400 Ebeltoft

LYS FAMILIEPERLE MED SOLRIG HAVE OG FANTASTISK UDSIGT OVER EBELTOFT VIG

EJENDOM:
Vi åbner nu dørene for en lys og charmerende villa fra 1984, der grundet løbende vedligeholdelse og moderniseringer står klar til at danne perfekte rammer om jeres familieliv. Først må vi fremhæve udsigten - her kan I nemlig stå op til en fantastisk panoramaudsigt til vandets blå farver og nyde udsigten fra både soveværelset, køkkenet og fra haven. Herudover kan I på adressen glæde jer over et solrigt, lukket havemiljø og en ideel placering nær skov, by og havn. Velkommen!

Den store grund giver jer gode muligheder for både aktivitet og afslapning. Her kan ungerne lege i den store, grønne have, mens de voksne kan finde ro på den sydvestvendte terrasse, tilbagelænet og i selskab med solens stråler.
Udendørs er også en stor garage på 29 kvadratmeter.

Indendørs venter 155 lyse og veludnyttede kvadratmeter. Huset præsenterer sig med en indbydende entré, der giver god plads til familiens opbevaring. Familiens samlingspunkt forener fint alle de fælles anliggender i ét i det fine køkken-alrum, hvor lyset her finder let vej ind gennem de store, sydvendte vinduer. Herfra kan I tilmed i de varme måneder gøre rummet endnu større, når I lader terrassen blive en integreret del af hjerterummet.

I køkkenet kan I gå fælles om den daglige madlavning, mens I også her kan nyde et fint kig til naturen udenfor, mens I laver mad. Køkkenet er ideelt placeret ved siden af et bryggers, mens de resterende kvadratmeter i stueplan findes på tre gode værelser og to badeværelser. Planløsningen giver jer desuden mulighed for at lave separat børne- og forældreafdeling.

På første sal venter en stor, lysfyldt stue, der om vinteren giver jer mulighed for at tænde op i brændeovnen og nyde den fantastiske, panoramaudsigt ud over Vigen. Om sommeren kan I forbinde boligens inde- og udeliv ved at åbne ud til den vestvendte altan, og herude kan aftensmaden, solnedgangen og udsigten nydes på én og samme tid. På første sal er også et stort og lyst værelse.

PERFEKT TIL BØRNEFAMILIEN:
Vi har allerede været omkring udsigten, og adressen giver jer herudover en ideel placering nær alle hverdagens fornødenheder. På den hyggelige, lukkede vej kan I glæde jer over et godt naboskab, og her kan ungerne lege trygt med de andre børn i området. Herudover kommer de små også ubesværet afsted i hverdagen, da de via stisystemer finder let vej til både skole, idrætsfaciliteter og børnehave. Fra huset kan I ydermere cykle ind til alle Ebeltofts fristelser på bare fem minutter, og her venter jer, foruden gode indkøbsmuligheder, butikker og hyggelige spisesteder. I kommer nemt med offentlig transport med en km. til busforbindelser, mens skøn natur kan nydes med gåture i skoven eller i det hyggelige havnemiljø med udsigt til den endeløse horisont. Ønsker I en tur til storbyen, kan I køre til Århus på bare 45 minutter.

Velkommen hjem!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.