Hyrdedalen 8, 8400 Ebeltoft

VELHOLDT ETPLANSVILLA MED CARPORT OG NEM HAVE

På en rolig villavej i Ebeltoft udbyder vi nu en etplansvilla med fire værelser, der fremstår særdeles velholdt og indflytningsklar med flotte gulve og et stilfuldt køkken.

EJENDOM:
Boligen er bygget i kvalitetsmaterialer i 2002 og har en overkommelig have, der består af en græsplæne med enkelte buske og en dejlig terrasse, hvor det er oplagt at suge solen til sig i sommermånederne. Med hele to udhuse får I masser af opbevaringsplads til havemøbler og redskaber, mens carporten er bred og flisebelagt med plads til to biler, og en flisegang, som går hele vejen rundt om huset, så det er nemt at komme til ejendommens forskellige afdelinger.

Boligen er indrettet med fire værelser, så den store børnefamilie kan indrette sig med tre børneværelser, mens en naturlig forældreafdeling opstår omkring det ene værelse, der ligger lidt afsides med adgang til sit eget badeværelse med bruseniche. Den store stue har et flot trægulv og kan nemt indrettes præcis efter jeres lyst og behov med et afslappende sofahjørne, hvor familien kan samles efter endt arbejdsdag. Køkken-alrummet er lyst og venligt med et stilfuldt køkken i et enkelt design, der holder. Her er elementerne opført i hvidt, mens en sort bordplade skaber en smuk kontrast med god plads til madlavningen, så de æstetisk og funktionelle elementer går op i en højere enhed – ligesom I selvfølgelig får alt i hårde hvidevarer, inklusiv opvaskemaskine. Et bryggers, der er indrettet med både vaskemaskine og tørretumbler, og det fungerer også som en lille fordelingsgang, hvorfra I har adgang til to værelser, alrummet og endnu et badeværelse – også med bruseniche.

BELIGGENHED:
I vil bo på en lukket vej i et børnevenligt kvarter med under en kilometer til den nærmeste indkøbsmulighed, mens det er dejligt nemt at komme i børnehaven, da der findes en i kvarteret blot 200 meter fra jeres adresse. Skolen er en lille køretur væk – den befinder sig 2,3 kilometer inde i centrum af Ebeltoft, eller måske er det op på cyklen og nyde den friske morgenluft? At kalde lokalområdet naturskønt er en underdrivelse, da I her får noget af det mest særegne natur Danmark kan byde på med Naturparken Mols Bjerge og rige muligheder for at besøge gode badestrande ikke langt fra ejendommen. Ebeltoft er en hyggelig by at gå på opdagelse i, hvor I udover et havnemiljø og Fregatten Jylland, kan nyde caféer, spisesteder og et aktivt bymiljø, og hvis der skal gå helt storby i den, er Aarhus omtrent 50 kilometer væk.

En flot og velholdt etplansvilla, som vi glæder os til at introducere jer for.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.