Bakkehegnet 30, 8400 Ebeltoft

ARKITEKTTEGNET VILLA MED FANTASTISK UDSIGT I HJERTET AF EBELTOFT

EJENDOM:
Bakkehegnet 30 gemmer på den fineste rødstensvilla fra 1974 – en helt unik bolig, der er tegnet af den lokale arkitekt Syberg. Der er i sandhed tale om et unikum af et hjem, hvor hver kvadratmeter er udført med omtanke og hvor gennemtænkt arkitektur er omdrejningspunktet.

I bliver præsenteret for en 1721 kvadratmeter stor grund. Mulighed for udstykning er undersøgt ved kommunen, der ikke har afvist, at det vil kunne finde sted. Villaens 237 kvadratmeter tilbyder 177 skønne boligkvadratmeter samt en rummelig kælder på 60 kvadratmeter. Starter vi i kælderen, finder I fire gode disponible rum, som egner sig perfekt til aktivitetsrum eller opbevaring.

Udvendigt finder I carporten, der har indgang til den lysfyldte entré, og herfra får I fri adgang til samtlige rum. Planløsningen viser sig på bedste vis med et fint værelse, en stor stue samt et godt badeværelse med separat brusekabine. Fra stuen er der via en stor skydedør adgang til den ene af husets to terrasser.

I husets øverste niveau fordeler de resterende kvadratmeter sig ud på tre værelser, et flisebeklædt badeværelse med vinduer til udluftning, separat brusekabine samt badekar, bryggers med vaskefaciliteter og til sidst et skønt køkkenalrum med udsigt også. Det sidstnævnte rum er hjemmets samlingspunkt og det fremstår helt nyt med fine hvide skabs- og skuffeelementer, opvaskemaskine og ovn. Som prikken over i’et er der tilmed lagt gulvvarme overalt, hvor der er klinker – dette skaber et dejligt indeklima året rundt.

Fra 1. salen kan I tilgå den sydøstvendte terrasse, hvoraf noget af denne er overdækket og herfra inviteres I videre ud i den smukke have med spændende buske og træer samt god plads til at etablere diverse hygge- og solkroge. Dette hjem fremstår på mange måder enestående, men det er værd at huske på, at I får rig mulighed for at tilføje jeres eget præg, så I kan skabe netop jeres drømmebolig.

BELIGGENHED:
Udsigten fra jeres nye hjem på Bakkehegnet 30 er helt eksemplarisk og fabelagtig, hvor I kan se havet, der giver ro i sjælen. Dette kan ikke beskrives, men skal opleves! I flytter til et yderst attraktivt område, da beliggenheden er super central og I er samtidig tæt på by. Ebeltoft er især kendt for sine hyggelige smalle gader og en by, der emmer af afslapning og nærvær, hvorfor mange ønsker at holde ferie i byen.

Både villaen og beliggenheden er som skræddersyet til børnefamilien, der ønsker at have alt indenfor kort rækkevidde, og samtidig have tid til at nyde hinanden. I finder skole og daginstitutioner indenfor 5 minutters kørsel samt diverse indkøbsmuligheder indenfor 3 minutter.

Der er altså tale om en sjældenhed uden lige, så slå til nu, hvis dette hjem har fanget jeres interesse!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.