Hjulgårdsvej 6, 8420 Knebel

VIDUNDERLIG VILLA MED UDSIGT TIL MOLS BJERGE

EJENDOM
Velkommen til dette charmerende bindingsværkshus omgivet af den idylliske stenbelægning, der tildeler villaen en fredsommelighed og en ro som er sjælden at finde.

Ejendommen er opført i år 1800, som pryder den ydre facade, såvel som de indre rum. I 2020 har ejendommen fået nyt tag, ny isolering og lægter, samt fået udskiftet olietanken i 2019. Villaen har formået gennem renoveringerne at vedholde de klassiske bindingsværkselementer og samtidig tildelt villaen en sofistikeret stil med masser af muligheder!

Villaen inviterer os indenfor og åbner sine smukke døre for hele 2 planer, med to skønne værelser, to stuer, et dejligt køkken, et bryggers, et bad samt et toilet - begge med gulvvarme. Vi træder ind i stuen, som stråler frem af det underskønne lysindfald, der smukt beklæder de lyse trægulve. Her ses masser af muligheder for hyggekroge! Bevæger vi os videre, møder vi køkkenet der byder på brændeovn som anvendes til primær opvarmning og skaber en hyggelig stemning i køkkenet og ved spisebordet. Udsigten over haven trækker naturen helt tæt på kokken og på gæsterne ved spisebordet, som bidrager til rummets afslappende atmosfære. Her har I muligheden for at åbne glasdørene ud til haven og tage middagen med ud på stenterrassen om sommeren. Op ad trappen præsenteres vi for husets underskønne indre, hvor de synlige bjælker står i elegant kontrast til de hvide vægge. Her finder vi to lyse værelser, som begge indeholder god skabsplads og fremstår helt særlige med de markerede skråvægge.

Villaen har et boligareal på 104 m2, hvor stueplanen udgør 72 m2 og tagetagen udgør 32 m2. Derudover byder villaen på en skøn carport på 24 m2, som indeholder et indbygget udhus på 8 m2. Villaens udeareal er på 307 m2, som smukt fordeler sig på den vestvendte stenterrasse, havemiljøet, og den omkringliggende stenbelægning som er en del af husets fantastiske charme. Da boligen er trukket tilbage fra vejen, kan I fra haven nyde freden og udsigten over Mols Bjerge. Oprindeligt gik den gamle hovedgade forbi huset, hvor gårdspladsen i dag ejes af Syddjurs Kommune. Med den overvældende natur og ro giver villaen jer også muligheden for at anvende boligen lejlighedsvis som feriebolig.

BELIGGENHED
Med denne bolig følger et fantastisk naturskønt område til jer der mangler ro over tilværelsen! Med blot 1,4 km til Knebel Strand, 1,2 km til Kløverstien på Mols samt 500 m til gode restauranter befinder I jer både tæt på betagende naturoplevelser men også tæt på et hyggeligt byliv. Oplev at blive en del af nærmiljøet i Knebel, som byder på takeaway, caféer og restauranter, indkøb, en fin skole og institution - og meget mere! Hvis I savner lidt ekstra by, er Aarhus under en time væk i bil, hvor I kan opleve at blive fyldt op med kultur, butikker og det spændende bymiljø. Alt sammen vidunderlige oplevelser, som kan trækkes med hjem igen i rolige omgivelser.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.