Svampedamvej 1, Femmøller, 8400 Ebeltoft

STOR OG FLOT VILLA MED NATURSKØN UDSIGT

På en absolut herlig placering finder I denne flotte villa med rundhåndede kvadratmeter og en skøn udsigt, som kun understreges af, at hele herligheden ligger i højt terræn hævet over vejen, så I får frit udsyn over det charmerende grønne og bakkede landskab - og så alligevel med nem adgang til hverdagens fornødenheder.

Boligen har sælger ejet siden 1991, så det står velplejet og velpasset med nye tiltag som fibernet til familien med hastighedskrav. På stueplan får I et luftigt køkken-alrum, en stor stue, tre værelser og et badeværelse. Ydermere får I gode kvadratmeter i kælderen, der med højt til loftet og delvist godkendt til beboelse byder på super anvendelige rum. Køkkenet giver super opbevarings- samt bordplads, og med et godt lysindfald og højt til loftet er rummeligheden helt i top, og I får god plads til en spiseplads. Stuen får I med samme luftighed med højt til loftet, og her er der smæk på udsigten med brede vinduespartier mod syd, hvor I kan nyde en smuk naturrig udsigt i et grønt landskab, og med brændeovn bliver stemningen sat af en salig knitren, som spreder sig i hele rummet. Værelserne får I i gavmilde størrelser med et dejligt lysindfald, og med to badeværelser i hjemmet forløber de travle morgentimer let og gnidningsfrit - det ene med plads til badekar. Sidst fungerer vaskerum og disponible rum ubeklageligt, hvad enten I behøver plads til opbevaring, ønsker jeres eget træningsrum, vil lave teenageafdeling med egen indgang eller har drømme om at skabe jeres eget B&B. Ud over de dejlige indekvadratmeter får I fantastiske udearealer med store terrasser, hvorfra I kan nyde solen dagen lang med den sydvendte placering, og udsigten er ikke noget, I nogensinde bliver trætte af. Ud over den storslåede udsigt, finder I hurtigt hyggelige miljøer i havearealerne, hvor I kan tage kaffen omsluttet af smukke og farverige bede.

Det er ikke svært at se, at I befinder jer i smuk og skøn natur, og alligevel er der lidt liv i området, og med et busstoppested lige ude foran er det nemt at komme til og fra matriklen. Hvis udsigten ikke kan gøre det, får I også mulighed for fantastiske vandreture i det frodige landskab med stor skov lige om hjørnet, hvor I kan nyde en frisk tur med grønt tag over jer og fuglefløjt til alle sider. Ydermere kan I skifte den grønne natur ud med den blå, hvor I efter knap 2 kilometer kan dyppe jer på Femmøller Strand, der med blåt flag bliver et yndet opholdssted på de varme sommerdage. Nærved kan I også finde indkøb, og kører I videre, finder I charmerende Ebeltoft, som I både kan nå på cykel, i bil eller med bus.

Summa summarum får I her et fantastisk stort og flot hjem til jer, som vil bo naturskønt uden at gå på kompromis med nem adgang til by og liv.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.