Digtervænget 10, 8400 Ebeltoft

UDSIGTSVILLA MED STORT POTENTIALE

EJENDOM:
Det er med fornøjelse, at vi byder jer velkommen på Digtervænget, hvor denne fine ejendom står i nr. 10 og venter på nye ejere.

Ved ankomst falder I for husets klassiske byggestil, den tidløse 70'er charme og den nydeligt anlagte forhave. Herfra er der direkte adgang til en garage med skur, som giver plads til opbevaring og hobbyliv.

Hoveddøren går op og vi inviterer jer indenfor i entréen og videre ind i den store hall. Her har I en god afdeling med et badeværelse og et værelse, der eksempelvis kan agere gæsteværelse eller kontor. Vi fortsætter ind i det store køkken-alrum, som ligger i forbindelse med et bryggers og en dejlig spisestue, der udgør præcis de skønne leverum, som de fleste drømmer om. Køkkenet har et fantastisk lysindfald fra de høje, brede vinduespartier og rummet er stort nok til at opfylde alle jeres drømme - hvad end det er et charmerende køkken i landlig stil, det topmoderne køkken med quooker og vinkøleskab eller det indbydende samtalekøkken, der samler familien i hverdagen og skaber et dejligt mødested i hjemmet. Her kan drømmen gå i opfyldelse, og I kan tilmed også sætte jeres præg på hjemmets to badeværelser og bryggerset, for at gøre det til jeres helt eget.

Vi fortsætter op på 1. salen, hvor der venter jer en stor stue med en fantastisk udsigt til vandet, som I særligt kan nyde fra altanen. Et syn som dette bliver I aldrig trætte af, for vandets stille aner og den fine natur udgør det smukkeste baggrundsbillede, som kan nydes hele året og på alle tider af dagen. På 1. salen finder I endvidere hjemmets andet badeværelse, et disponibelt rum og to soveværelser, hvoraf et har skabsvæg, mens det andet har walk-in closet. Huset er det perfekte valg for familien eller parret, der drømmer om at få god plads og mulighed for at sætte sit egen præg. Her får I rammerne for et dejligt hjem med den fineste udsigt, hvor I kan udleve jeres boligdrøm.

Til huset hører en skøn have med med grønne arealer og en god terrasse, der indbyder til livsnyderi, afslapning og børneleg. Det bliver ikke bedre.

OMRÅDE:
Huset er velbeliggende på Digtervænget 10, et attraktivt villaområde, hvor folk i alle aldre nyder at bosætte sig.

Her kommer I til at bo i et fantastisk område - og som den misundelsesværdige udsigt til vandet indikerer, så er vi i gåafstand til de brusende bølger og den stemningsfyldte havn. Ligeledes har I skovområder ganske tæt på, så I kan nyde udelivet fuldt ud, uanset om I er til sejlads og friske dukkerter eller vandreture og svampejagt. Samtidig er I bare en kort cykeltur på ca. fem minutter fra Ebeltoft by, hvor I finder alt fra indkøbsmuligheder og spisesteder til daginstitutioner, skole, idrætsfaciliteter og meget mere. Ebeltoft har det hele, og fra denne beliggenhed er alt lige ved hånden.

Her vil I elske at bo.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.