Bellisvej 4, 8400 Ebeltoft

VELHOLDT FAMILIEVILLA MED GOD BELIGGENHED OG UDSIGT

Velkommen til Bellisvej 4, i Ebeltoft - her ligger en formidabel villa, som nu kan blive jeres hjem. Boligen passer perfekt til parret eller familien, som ønsker sig velindrettede kvadratmeter, dynamisk design og en særdeles god beliggenhed.

EJENDOMMEN
Selve huset er opført i 1969, og fremstår meget flot og velplejet både indvendigt og udvendigt, men hvor man samtidigt kan fornemme dens sjæl og historie.

I det udvendige bydes man velkommen hjem af den indbydende indkørsel som fører op til den fuldmurede garage, som inkluderer adgang til et godt udhus. Desuden bydes der på en dejlig ugeneret have med flotte bede og både grønne- og terrasseområder. Der er en stor græsplæne med plads til leg eller boldspil, og med de fine bede og gamle træer, hvor har man mulighed for at udfordre sine grønne fingre. Derudover ligger der en solrig terrasse på to sider, og med en sydvendt placering gør, at man kan få det optimale udbytte af solens stråler uanset tidspunktet.

Indvendigt fortsætter herlighederne, med de veludnyttede kvadratmeter fordelt på to etager - hvor man har masser af muligheder for at sætte sit eget præg på hjemmet. Kælderen byder på to disponible rum samt et fint bryggers, og kælderen er i naturlig forlængelse af resten af boligen.

På stueetagen bydes man indenfor af den gæstfri entré, hvor man for første gang bliver introduceret til de behagelige, jordnære farver, som går igen flere steder i hjemmet. Herfra har man adgang til det originale køkken, som nyder et kønt lysindfald, der perfekt komplimentere den gode plads, og elementer der fylder rummet godt ud.

Derfra har man adgang til den store vinkelstue, som naturligt opdeles i en spise- og opholdsstue - til fælles har de dog både en masse lys og en dejlig udsigt over haven. I spisestuen har man plads til både store og små selskaber i en hyggelig atmosfærer. Desuden byder stueetagen på to skønne badeværelser, med flot og behageligt farverigt design og de inkluderer henholdsvis, badekar og separat brus. Der tilbydes også tre dejlige værelser, som alle er lyse og rummelige - og det ene fungere som bindeled til den fantastiske udestue, hvor man både har et dynamisk design og en fremragende lys og lystig atmosfærer. Vi kan desuden oplyse, at der er fjernvarme.

OMRÅDE
Beliggenheden er i sandhed ikke til at sætte en finger på - med en placering på en stikvej i et roligt og børnevenligt villakvarter, har man her alle forudsætninger for, at kunne nyde både hverdag og weekend i trygge og behagelige omgivelser. Området har kort til legeplads, samt både kort til indkøb, skole og vand, ved havnen. Man har ingen undskyldninger for ikke at tage en gåtur, da man har kort til både marinaen og den hyggelige brostensbelagte midtby, og er man mere til natur bor man også i gåafstand til en dejlig skov.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.